U potpunosti se razumemoTITAN X je kostao 1100-1200 eura. Ko ce ti sada dati 500 eura za TITAN X kada vidi za 600 noviju i veoma jacu kartu sa daleko boljim fps u novim naslovima i na najvecim rezolucijama. Bas na najvecim rezolucijama se i vidi koliko je Pascal bolji nego Maxwell.
Znaci mozes da dobijes 400-450 eura. Kome treba vise od 8GB memorije a nema ni osobine prvih TITANa. Znaci izgubio si vise od 600 eura.
Kada je premium cip bio kao GK110 sa 750 eura i to besni modeli, full otkljucan e to je bio dil. Sada ne.
Hahahaha, ma dobro, nije tako kao sto izgleda, gledao sam dosta benchmarkova i citao o obema grafickamaOno kad se Tomica i Vlada sastanu..
Morao sam, bilo je jače od mene. Praštajte mi!
Nisam rekao duplo nego skoro duplo, a i benchmarkovi tako kazuTomice 1070 nece biti duplo brza od titan X-a Nije ni 1080 brza 2 puta gledajuci po ovim testovima, ali je svakako brza dosta. Po ovome treba ocekivati da 1070 bude nesto brza od titan X-a za oko 10ak frejmova. Ne znam zasto svi iskljucuju 1060 i 1060ti iz igre, mislim da ce i to biti odlicne graficke za koristenje od 2 pa mozda i 3 god