Ova prva dva para su i kod nas toliko isto na akciji. A i pre akcije kod njih (vidim pise 30%) su otprilke tu negde sa nasim regularnim cenama. Mozda kad nas malo skuplje.
Uporedite cene. Ne znam kako se kreću cene tih patika ovde.
1 švedska kruna je malo manje od 14 din po prodajnom kursu.
To je bitno,da se grad okrece!Daaa bro; dva meseca sam se dvoumio, nisam mogao da spavam i konacno prelomih. Jos ne mogu da se pomirim sa cenom (i verovatno nikad necu) al se zato po grada okrene kad prolazim pa mi nekako lakse
Konacno u kuci...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Vaša porudžbina #4759 je stornirana jer je fizičkom proverom utvrđeno da artikal/le koji ste poručili nije više dostupan.Dobrodosao u klub @micri
Prvo skoči pa reci hip hop!Vaša porudžbina #4759 je stornirana jer je fizičkom proverom utvrđeno da artikal/le koji ste poručili nije više dostupan.
Hvala Vam što koristite www.buzzsneakers.rs
Da Bog da se upalili
To je zato sto su ima sada na akciji, snizene sa 25000 na 20000, probaj kada prodje vikend jer tada prestaje snizenje.Vaša porudžbina #4759 je stornirana jer je fizičkom proverom utvrđeno da artikal/le koji ste poručili nije više dostupan.
Da Bog da se upalili
Druze isto sam i ja dobio i sledeceg dana mi kurir uredno doneo patike na adresu (iako sam ih zamolio da stignu dva dana kasnije zbog prirode posla). Pacijenti i oni i taj njihov softver!Vaša porudžbina #4759 je stornirana jer je fizičkom proverom utvrđeno da artikal/le koji ste poručili nije više dostupan.
Da Bog da se upalili