Nije trebalo da otvoris 4 teme za 4 razlicita pitanja , ne bi ti se zamerilo da si sve pitao u jednoj temi inace kuciste mozes da dodas koju hiljadu i da uzme CM mastercase 5Treba mi kuciste koje ce imati menadzment za kablove, ssd disk holdere do 100e?
Sve to moze sa kucistem od 60,70,80e.Treba mi kuciste koje ce imati menadzment za kablove, ssd disk holdere do 100e?
ima mastercase 5 za 90 eura? ja nisam nigde nasao ispod 15000 dinaraNeka uzme onaj Master Case 5 za 80-90 eura.
Evo na itsvet.com pise da ima u Monitoru za 87 eur.ima mastercase 5 za 90 eura? ja nisam nigde nasao ispod 15000 dinara
Oo pa to pojeftiniloEvo na itsvet.com pise da ima u Monitoru za 87 eur.
Inače, odlične alternative su NZXT S340 za oko 80 eura, Define R5 (verzija bez prozora) za 103 eura ili TT Core V51 za 97 eur.
Sve cijene su sa itsvet.com, kod madjara je vjerovatno malo povoljnije.
Izgleda pristojno, s obzirom na cijenu. Jeftina (i manje kvalitetna) verzija Mastercase 5.Razmisli i o Raidmax Monster II
http://www.itsvet.com/kuciste_raidmax_monster_ii-pdaa1-21.i?id=2413
Ne mogu da kažem kakav je kvalitet izrade, ali da sada hoću da kupim kućište, ne bih davao para ni za jedno skuplje.
Za ove novce... najbolje u ponudi kod nas.Neka uzme onaj Master Case 5 za 80-90 eura.
Mislim da mi je budzet toliki sada bih otisao po njega, ne bi ni gledao druge.
U njega staje Mini ITX, mATX, ATX, E-ATX
moze link ka tom sajtu gde pise da je mastercase 5 87 eura?Evo na itsvet.com pise da ima u Monitoru za 87 eur.
Inače, odlične alternative su NZXT S340 za oko 80 eura, Define R5 (verzija bez prozora) za 103 eura ili TT Core V51 za 97 eur.
Sve cijene su sa itsvet.com, kod madjara je vjerovatno malo povoljnije.
Ne mogu, ovo napajanje sam kupio pre manje od 2 meseca, jel moze barem neki cable managment?Ne,uzmi modularno.
Samo me brine 8pin za cpu da nije kratak, inace moram da kupim produzetakMоже онолико колико ти успеш да одрадиш, ни мање ни више.