Jovan97
Newcomer
- Učlanjen(a)
- 08.04.2016.
- Poruka
- 3
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Asus A52J
CPU & cooler:
FX 8320; CM 212 PLUS
Motherboard:
Asus Sabertooth 990fx r2.0
RAM:
Kingston Savage 8GB 1780Mhz
VGA & cooler:
ATI Sapphire 6970 2GB
Display:
Samsung 22'' FullHD
HDD:
Sasmung 500GB blue
Case:
Thermaltake A31
PSU:
LC600H-12
OS & Browser:
Win 8.1 x64bit ; Chrome
Ovako,ovo je moj prvi post ovde,pa eto da pitam nesto
Imam neko LC od 600W,i to sam uzeo zbog toga sto nisam bio pri neku paru,e sad ne znam kolko je dobro ali za 1.5god nije mi se desilo nista na kompu.
I evo kako stoji sa voltazom(pri idle,znc nema opterecenje):
Ne znam,da li bi mi neko mogao preporuciti neko napajanje ili kaze do koju jacinu bi mi trebalo?
Konfg je sledeca:
CPU: FX 8320 @3.79 (turbo boost off,i voltaza nije pomerana)
MOB: Sabertooth 990fx r2.0
GPU: Sapphire 6970 2GB
RAM: 8GB DDR3 Savage
HDD: 1x500GB samsung blue i 1x 320GB samsung blue
I imam instalirani oko 8 kulera(dva za CPU i ostala 6 u kucistu,ali to mislim da ne vuce nista toliko)
*Da napomenem da mi je kuciste malo vece,i bilo bi dobro da napajanje bude sa duzim kablovima,posto trenutno LC ima kratke kablove i to su svi otegnuti samo cekam kad ce neki da se odkaci :p
Imam neko LC od 600W,i to sam uzeo zbog toga sto nisam bio pri neku paru,e sad ne znam kolko je dobro ali za 1.5god nije mi se desilo nista na kompu.
I evo kako stoji sa voltazom(pri idle,znc nema opterecenje):
Ne znam,da li bi mi neko mogao preporuciti neko napajanje ili kaze do koju jacinu bi mi trebalo?
Konfg je sledeca:
CPU: FX 8320 @3.79 (turbo boost off,i voltaza nije pomerana)
MOB: Sabertooth 990fx r2.0
GPU: Sapphire 6970 2GB
RAM: 8GB DDR3 Savage
HDD: 1x500GB samsung blue i 1x 320GB samsung blue
I imam instalirani oko 8 kulera(dva za CPU i ostala 6 u kucistu,ali to mislim da ne vuce nista toliko)
*Da napomenem da mi je kuciste malo vece,i bilo bi dobro da napajanje bude sa duzim kablovima,posto trenutno LC ima kratke kablove i to su svi otegnuti samo cekam kad ce neki da se odkaci :p