Jos jednom da ponovim, svaka slicnost sa SS je slucajna, nemam nameru da imitiram bilo sta, ovo ce biti originalno na svoj nacin, sto se tice gornje maske ona ce stiti konektore od prasine itd (rekao sam u videu )Bas lepo kuciste. Lepse je bez gornje maske.
Ali predpostavljam da ce maska da krije kablove kao sto je Silverstone kod Raven serije radio.
Moze li E-ATX u njega po default?
Odlično! Mislim da je ovo jedini video ovog tipa u našem reonu.... ne moraš ni listati worklog, pogledaš klip i sve ti je jasno.
Ovo je perverzija.Odlicna je ,svaka cast
si lud ahahah, vec je on izbusen tamo gde treba, lepo sam premerio, bice fotki uskoroNemoj mi reći da ćeš bušiti lim na svim tim tačkicama?
videcu jos, ovo je preliminarno da bih premeravao zadnju masku i pozicije...Ja bih (moje mišljenje) tamo nazad obavezno stavio tvrde cevi.
Ovako gledajuci bih te podrzao ali ne sagledavas neke cinjenice jer ih nisam jos predstavio, da pojasnim nazad ce ici komplena maska koja ce pratiti izgled prednje tako da ce kuciste izgledati jako slicno sa svih strana, tj pokusacu neku simetriju, stim u vezi ovaj radijator se nece ni videti ali ce dosta pomoci hladjenju sobzirom da koriatim slabe ventilatore, eto nadam ae da sam malo pojasnioMeni je taj raditator visak.
Ta ideja je i meni pala na pamet, ali ne samo ogledal vec polirani aluminijumŠto bi bilo moćno da si uzeo one rezervoare sa prskalicom, mada i ovako je super!
Pade mi random ideja na pamet da staviš ogledalo iza rezervoara.