• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Modovanje AMD Sempron masine

ALEKSA1999

Banned
Učlanjen(a)
05.08.2015.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
ASUS GTX750 TI 2GB GDDR5 OC Edition
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Pozdrav svima! Evo zelim da podelim sa vama moj rad :)
Modovao sam moju staru AMD Sempron masinu.
Da ne bi sada stavljao 200 slika jednostavno pogledajte video na youtube koji sam napravio.

Dajte vase misljenje i ocenu! :D:D

Inace specifikacije su:
AMD Sempron 145 1,8Ghz single-core otkljucano drugo jezgro!
AMD Radeon 6770 MSI 1gb GDDR5
MSI 870a-g54 am3 socket
2gb ram ddr3 1600 mhz
Hard disk 160GB

VIDEO:

Poslednja izmena od urednika:

Space

ASUS
Učlanjen(a)
06.10.2011.
Poruka
185
Rezultat reagovanja
11
Moja konfiguracija
Za početak dosta urednije nego što je bilo. Pokušaj da izbušiš otvore za kablove za napolje. EPS kabl za cpu mozes da zavučeš ispod ploče, ako sve kablove izvučeš iza kućišta, označio sam ti gde. Takođe trebaće ti otvor za 24pinski kabl.

Prilozi

ALEKSA1999

Banned
Učlanjen(a)
05.08.2015.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Za početak dosta urednije nego što je bilo. Pokušaj da izbušiš otvore za kablove za napolje. EPS kabl za cpu mozes da zavučeš ispod ploče, ako sve kablove izvučeš iza kućišta, označio sam ti gde. Takođe trebaće ti otvor za 24pinski kabl.
Mnogo je lose kuciste za cable management. Nisam hteo da busim zato jer cu mozda da ga prodam :D

neSSa

Modding Guru
Učlanjen(a)
15.08.2010.
Poruka
4.069
Rezultat reagovanja
2.580
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Da prodas ovo kuciste, za koliko 300din?

Prvo, nadam se da si naucio nesto iz svog rada, a to je kako ne treba farbati jer si naravno primetio da se farba guli, kao drugo uvideo si kako seci precizno i kako se ponasa plexi u vidu prozora itd. Zasto si vracao nalepnicu na napajanje nakon farbanja to mi jos nije jasno, kako kablove treba sakriti jeste da si probao da ih sredis i definitivno je urednije ali nije bilo najbolje resenje. Space ti je dao dobru ideju koju si trebao izvesti... Ovo ti je bilo idealno da naucis sta treba a sta ne i tu si se nadam se ispraksovao.

Ne bih ocenjivao tvoj rad vec trud i ideju, def si pokusao da nesto poboljsas i to je napredak ali moras jos dosta poraditi na kvalitetu izrade i ideji kako to sprovesti sto kvalitetnije, toliko od mene :wave:

ALEKSA1999

Banned
Učlanjen(a)
05.08.2015.
Poruka
125
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Da prodas ovo kuciste, za koliko 300din?

Prvo, nadam se da si naucio nesto iz svog rada, a to je kako ne treba farbati jer si naravno primetio da se farba guli, kao drugo uvideo si kako seci precizno i kako se ponasa plexi u vidu prozora itd. Zasto si vracao nalepnicu na napajanje nakon farbanja to mi jos nije jasno, kako kablove treba sakriti jeste da si probao da ih sredis i definitivno je urednije ali nije bilo najbolje resenje. Space ti je dao dobru ideju koju si trebao izvesti... Ovo ti je bilo idealno da naucis sta treba a sta ne i tu si se nadam se ispraksovao.

Ne bih ocenjivao tvoj rad vec trud i ideju, def si pokusao da nesto poboljsas i to je napredak ali moras jos dosta poraditi na kvalitetu izrade i ideji kako to sprovesti sto kvalitetnije, toliko od mene :wave:
Ako ga prodam mislio sam na ceo racunar. Nalepnicu od napajanja nisam uopste odlepljivao, nego sam je samo zastitio sa sa selotepom od farbe kao sto si mogao da vidis na klipu :D Farba se guli upravu si ali video sam da dosta ljudi farba cela kucista nisam ocekivao da ce se farba guliti.

Vrh