ALEKSA1999
Banned
- Učlanjen(a)
- 05.08.2015.
- Poruka
- 125
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 6300
Motherboard:
Gigabyte 970a-ds3p
RAM:
8GB DDR3
Display:
ASUS GTX750 TI 2GB GDDR5 OC Edition
HDD:
1TB Western Digital
PSU:
LC Power 600w
Other:
3dfx Voodoo 5500
Pozdrav. Pronasao sam jedan ventilator i postavio sam ga pozadi na kuciste ali se mnogo jako cuje. Ventilator ima 4 pin konektor a ja sam ga konektovao u 3 pin konektor u moju maticnu plocu. Da li postoji nacin da smanjim brzinu ventilatora i da ga utisam?
Ja sam nasao neki program sa kojim kontrolisem brzinu svih ventilatora na kucistu pa sam tu smanjio brzinu ventilatora, ali to traje sve dok ne iskljucim racunar. Kada ponovo upalim racunar onda opet ventilator jako duva i stalno moram da mu smanjujem brzinu.
Jel mogu na neki nacin da smanjim brzinu ventilatora za stalno ( da ne moram stalno da mu smanjujem brzinu u programu)
Ja sam nasao neki program sa kojim kontrolisem brzinu svih ventilatora na kucistu pa sam tu smanjio brzinu ventilatora, ali to traje sve dok ne iskljucim racunar. Kada ponovo upalim racunar onda opet ventilator jako duva i stalno moram da mu smanjujem brzinu.
Jel mogu na neki nacin da smanjim brzinu ventilatora za stalno ( da ne moram stalno da mu smanjujem brzinu u programu)