Cena? I gde si našao sa crvenim osvetljenjem?Corsair K70 Cherry MX Blue sa crvenim osvetljenjem
Ja zaboravih na ovo..^^Daj koju sliku da vidimo kako si sve upakovao.^^
Regularni postar mi je doneo, a sto se carine tice, 2 nedelje je "putovao" i bolje da ne pricam koliko su me odrapili, mamicu im :ajoj:.Kojim kurirom ti je EK poslao blok i jesu li i tebe zezali sa carinom?
Ma ok to, nego mašina će to bolje^^ probaj next time da je operes sa tecnim ili obicnim sapunom
ja tako perem qck+ i extra se ocisti od prljavstine
Hvala! I do ovog sam jedva došao Je*ena država, ne možeš ništa da kupiš čak i kada skupiš nekih para! Cijena prava sitnica, 310evra Mada, samo nek' radi. Imam ~16TB i od toga ~13 je napunjeno!@grozdan
Čestitke na kupovini. Lep HDD. Bucko.
a koji je smisao onda u tome??? O_oImam ~16TB i od toga ~13 je napunjeno!
Ajd da kazem, sreca je ta da su ovi iz EK stavili na kutiji manju vrednost, 90e umesto 140e, koliko zaista vredi, inace bi me carina izasla mozda i preko 50e (smejem se, a plakao bi )Pretpostavio sam da ni tako ne moze da prodje a da te ne oderu nesto.
Meni pred novu godinu Unity poslao na poklon promo poster za Unity 5, ovi nasi sa carine drzali isti 15 dana i kad su skapirali da je *****no cariniti jedan papir oslobodili su ga carine. Ali sam svakako morao da platim postarinu od carine do mene (iako je sve Unity platio) tako da je opet lopovska drzava na dobitku.
Smisao u kupovini diska ili u punjenju diskova?a koji je smisao onda u tome??? O_o
Sorry, nekako sam procitao da 13GB nije napunjeno , pa mi bilo cudno cemu kupovina jos 6GB, ako ni prethodnih 10 nisi ni pola iskoristio...Smisao u kupovini diska ili u punjenju diskova?