Beavis
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 13.09.2014.
- Poruka
- 1.108
- Rezultat reagovanja
- 404
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
I5 10400 + Stock
Motherboard:
Asus Prime H510M-K r2.0
RAM:
2x8GB HyperX Fury Beast 3200mhz
VGA & cooler:
ASRock RX 6700 XT Challenger D 12GB
Display:
Samsung Odyssey G5 1440p 144hz Curved
HDD:
480GB Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD
Case:
LC Power
PSU:
Chieftec APB-600B8 600W
Mice & keyboard:
A4Tech XL-747H & Logitech Y-SU61
Internet:
Madnet
OS & Browser:
Windows 10 Pro, 64bit. Google Chrome
Pozdrav svima, gledam kako se krecu cene hladnjaka i cini mi se da su uglavnom preterane, osim kod LC 120, sto mi se cini kao best buy. Meni bi koristio da hladi fx 6300, bez overclocka, e sad ja za njega citam samo pohvale, bukvalno jos nisam nasao neki post gde se neko zali. Ali mi sve to nekako nesigurno kada pogledam PCaxe recenziju: http://www.pcaxe.com/hardver/hladjenja/lc-power-lc-cc-120/strana-3
Dakle, ja citam komentare ljudi gde njihovi procesori imaju temperature nize za 20-ak stepeni od stock coolera, i onda pogledam tu recenziju gde 120-ica ne moze da spusti 2600k ispod 67c na load i to na "svega" 25c temperature prostorije. Sto mi nikako nije ohrabrujuce s obzirom da ce kod mene leti temperatura u sobi biti bukvalno oko 35c, a cilj bi mi bio da odrzavam cpu na nekoj temperaturi do 50c. Pitanje bi bilo za sve one koji imaju licna iskustva sa ovim hladnjakom, kako se vase temperature krecu?
Takodje jedno dodatno pitanje za sve, vidim da se dobijaju neke 4 gumice, za koje nema nikakvog objasnjenja u uputstvu, moze li neko da mi objasni?
Dakle, ja citam komentare ljudi gde njihovi procesori imaju temperature nize za 20-ak stepeni od stock coolera, i onda pogledam tu recenziju gde 120-ica ne moze da spusti 2600k ispod 67c na load i to na "svega" 25c temperature prostorije. Sto mi nikako nije ohrabrujuce s obzirom da ce kod mene leti temperatura u sobi biti bukvalno oko 35c, a cilj bi mi bio da odrzavam cpu na nekoj temperaturi do 50c. Pitanje bi bilo za sve one koji imaju licna iskustva sa ovim hladnjakom, kako se vase temperature krecu?
Takodje jedno dodatno pitanje za sve, vidim da se dobijaju neke 4 gumice, za koje nema nikakvog objasnjenja u uputstvu, moze li neko da mi objasni?