• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Gasenje racunara random.

sentri061

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
09.11.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,imam problem sa random gasenja kompa,znaci kad startujem pc i sve lepo udje i posle 5-10 min koriscenja se sam ugasi.Temperatura cpu,gpu,maticna,hdd,ram je sve oko 40-44 u stanju mirovanja,inace to je bar po meni malo povisena temperatura.Sad inace sumljam na napajanje koje je staro 6 god 400w MS neki nzm tacno koji,sta mislite vi?

Послато са LG-D320 уз помоћ Тапатока

ranger

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
26.06.2015.
Poruka
32
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Pentium 2020m
RAM:
2 gb 1333 mhz
VGA & cooler:
Intel HD Graphics
Display:
15.6-inch LED HD 1366 x 768
HDD:
Toshiba 320 gb Sata 2 5400 rpm
PSU:
HP 65w|6-Cell Lithium battery
OS & Browser:
Windows 7 SP 1 32 bit i Google Chrome
Other:
Alcatel One Touch Pop C7
Pozdrav svima,imam problem sa random gasenja kompa,znaci kad startujem pc i sve lepo udje i posle 5-10 min koriscenja se sam ugasi.Temperatura cpu,gpu,maticna,hdd,ram je sve oko 40-44 u stanju mirovanja,inace to je bar po meni malo povisena temperatura.Sad inace sumljam na napajanje koje je staro 6 god 400w MS neki nzm tacno koji,sta mislite vi?

Trebalo bi da je napajanje,zato menjaj to shto pre.

sentri061

PCAXE Apprentice
Učlanjen(a)
09.11.2015.
Poruka
64
Rezultat reagovanja
3
Moja konfiguracija
Sutra cu ici kod druga da zamenimo napajanja on je do skoro uzimao novo jel mu je crklo

Vrh