minibox
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.09.2015.
- Poruka
- 135
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP CQ61-410EM
CPU & cooler:
amd athlon 462
Motherboard:
462
RAM:
256mb
VGA & cooler:
9600xt
Display:
943nw
HDD:
ata133 80GB
Sound:
Creative fatal1tyfps
Case:
open frame
PSU:
topla
Optical drives:
vhs
Mice & keyboard:
tom&jerry
Internet:
mi-fi
OS & Browser:
ss
Jer imaju ti fitinzi dihtung gumice, ovo je smesno koliko je lako napraviti,od tvrdog bakra.
Koliko ovo placate interesuje me.
Onaj sensor je pty 002 kosta 150,00 opseg -35 do +150C tacnost 0.01
Ima cak i tkanina za kablove u bojama, moze da se napravi i flow indikator protoka kao thermal take.
Imate opciju merenja pritiska i indikaciju vazdusnih dzepova,merenje temperature u 5-tacaka,iskljucenje sistema ako temperatura odstupa, recimo nije dobro ohladjeno kroz radijator,radijator hladi 5% iskoriscenja na 0.5bara fi 8mm cevka.
Imate naprimer opciju prinudnog hladjenja,pad temperature do smrzavanja,udje voda od 60 stepeni, izadje od 10 stepeni, i racuna se put vode kroz kapilare hladnjaka.
Tu mora da se deluje brzo, jer se takvi sistemi koriste u nekim sistemima hladjenja lasera, nebitno.
Gledam
Koolance
Swiftech
Thermal take
Ekwb
Zalman
Silverstone
Cooler master
Corsair
LianLi
Prolimatech
Xigmatek
Phanteks
Sta sve rade i kako slatko prave novcanice
Nisam naveo ima jos ozbiljnih koji furaju freon umesto antifriza
Koliko ovo placate interesuje me.
Onaj sensor je pty 002 kosta 150,00 opseg -35 do +150C tacnost 0.01
Ima cak i tkanina za kablove u bojama, moze da se napravi i flow indikator protoka kao thermal take.
Imate opciju merenja pritiska i indikaciju vazdusnih dzepova,merenje temperature u 5-tacaka,iskljucenje sistema ako temperatura odstupa, recimo nije dobro ohladjeno kroz radijator,radijator hladi 5% iskoriscenja na 0.5bara fi 8mm cevka.
Imate naprimer opciju prinudnog hladjenja,pad temperature do smrzavanja,udje voda od 60 stepeni, izadje od 10 stepeni, i racuna se put vode kroz kapilare hladnjaka.
Tu mora da se deluje brzo, jer se takvi sistemi koriste u nekim sistemima hladjenja lasera, nebitno.
Gledam
Koolance
Swiftech
Thermal take
Ekwb
Zalman
Silverstone
Cooler master
Corsair
LianLi
Prolimatech
Xigmatek