• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Philips PUT6400 4K

RogPlayer

PCAXE Member
Učlanjen(a)
19.06.2015.
Poruka
94
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel I7 2600
Motherboard:
Asus P8Z68-M PRO
RAM:
Kingston DDR3 8 GB
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 970
Display:
Lg 22"
HDD:
WD green 1 TB Kingston SSD 120 GB
Sound:
SpeedLink Vivente 2:1
Case:
Fractal Design Arc Mini
PSU:
RealPower 600W Modular
Optical drives:
LG BLURAY
Mice & keyboard:
DragonWar Phantom & Genius GX MANTICORE Logitech G27
OS & Browser:
Win 7
Da li kupiti ovaj 4k televizor? Ili imate neke bolje preporuke?

_GiBo_

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
15.05.2014.
Poruka
1.843
Rezultat reagovanja
52
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
_GiBo_
CPU & cooler:
AMD Ryzen r5 1600 + CM Nepton 280l+EK Vardar F3-140ER
Motherboard:
GIGABYTE AX370-GAMING 5
RAM:
Kingston Hyper X Fury 8GB DDR4 - 2666MHz
VGA & cooler:
ASUS R9 280X TOP V2 @ 1180/1750MHz
Display:
DELL P2417H
HDD:
SSD Samsung 840 EVO 120GB + WD Blue 500GB + WD Red 1TB
Sound:
Integrisana/2.0 Genius Wooden
Case:
Fractal Design Define XL R2 Black Pearl + PSU Cover
PSU:
Thermaltake SPS 730M - 730W
Mice & keyboard:
A4 Tech R70 Bloody Wireless, Logitech Deluxe 250
Internet:
SBB Superset - 110/6 Mb/s
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit // Chrome 64bit
Other:
/Nexus 6P/8.1 Оrео/
Мислим да нема поенте сад узимати 4к телевизор, не знам шта ћеш да гледаш...
Боље тражи за те паре што квалитетнији 1080р.

micri

Betmen
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
3.527
Rezultat reagovanja
170
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Rupa bez dna
CPU & cooler:
INTEL Core i5-13600KF/NZXT X73
Motherboard:
Asus Z690G-Gaming Wifi
RAM:
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL40
VGA & cooler:
AsRock RX6900XT OC Formula
Display:
BenQ EX2780Q/Hisense 65u8gq
HDD:
Seagate Firecuda 520 1tb/Seagate Firecuda 520 1tb/WD 3TB RED/WD 2TB Black
Sound:
Samsung Q800c/Sennheiser GSP670/JBL Flip 5
Case:
LIAN LI PC-O11D Mini TG black
PSU:
CORSAIR SF Series SF750 Platinum 750W
Mice & keyboard:
Corsair K95 Platinum/Razer Naga 2014/Glorious Model D Wireless
Internet:
Optika 400/80
OS & Browser:
W10
Other:
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB/iPhone XS Max 64gb/Logitech F710/Sony Playstation 5 Disc
Nevezano za 4k, od philipsa svi beze, iskreno ne znam zasto ali samo znam da ih svi izbegavaju da prodaju, sto dosta govori, nije problem losa cena, opet je bolja nego kod nas.

imanja010

PCAXE Member
Učlanjen(a)
05.04.2015.
Poruka
188
Rezultat reagovanja
4
Moja konfiguracija
Nevezano za 4k, od philipsa svi beze, iskreno ne znam zasto ali samo znam da ih svi izbegavaju da prodaju, sto dosta govori, nije problem losa cena, opet je bolja nego kod nas.
Ne znam gde to beže i zašto. Ja se sećam da smo prodavali veliki broj njihovih televizora i imali smo samo jednu reklamaciju koju smo rešili fleshovanjem firmware-a televizora. Televizori su bili extra, paneli jedni od najboljih. Po meni dosta bolji od Toshibe, Samsunga i ostalih. Čak su i oni 3D bili extra po meni, iako nisam neki ljubitelj 3D slike. E sad, u zadnjih godinu dana ne prodajem televizore pa ne znam da li se tu nešto promenilo. Sada su ljudi navučeni na jeftine televizore tipa Tesla krško.

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Amd Phenom II x6 1055 t,Thermaltake Contac 21
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Ati Powercolor 5750 +Amd Sapphire rx 480 8gb nitro
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Genius SW-G2.1 1250 gx-gaming edition
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Fractal design Tesla R2 800 W gold
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Genius maurus x mis a tastatura logitech deluxe verzija neka
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
no data :)
Možda zato što kad neko čuje philips ne padaju mu na pamet kvalitetni televizori nego mu padnu na pamet mikseri i pegle nisam nikada imao philips televizore ali moj ćale kupio električni brijač i radi već 10 godina samo mu je menjao ona sečiva koja je dobio uz sam proizvod kao rezervu,takođe koristimo i philips peglu staru 3 godine nije loša a nije ni nešto specijalno ali za svoj novac radi i dalje i nije crkla niti je bila ikada u nekom servisu zbog nekog kvara,od televizora teško je reći da li je philips kvalitetniji od samsunga ili toshibe...U svakom slučaju ne kupuj televizore marke fox,vox,tesla,vivax jer se ne zna ko pravi gore televizore.Gledaj da uzmeš Panasonic ipak oni još uvek drže neki kvalitet ja imam njihove slušalice i rade ekstra a ispadale su mi na pod više puta jako su kvaliteno izrađene....Ako nećeš Panasonic tv onda se odluči između Samsung-a,Lg-a,Philips-a ili Toshibe najbolje bi bilo da sliku na svakom tv-u vidiš uživo pre kupovine...A Sony zaobilazi u širokom luku nemaju oni kvalitet kao nekad takođe nisam rekao da imam Samsung tv od 26 inča još od 2007 godine i evo još malo 9 godina bez ijedne greške radi nikad nije bio u servisu mislim da ću ga koristiti dok ne crkne teško da se taj kvalitet može naći danas.

Ja ti preporučujem ovaj tv http://www.winwin.rs/tv-audio-video/tv/televizori/televizor-tv-40-3d-smart-led-panasonic-tx-40cx400e-ultra-hd-wifi-3xhdmi-3xusb-t2-tuner-6765268.html

Poslednja izmena:

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.806
Rezultat reagovanja
2.290
Moja konfiguracija
Sony KDL48W705C važi za jednog od najboljih TV-a u toj klasi.

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
Pa zar nije taj sony 1080p?Čoveku treba 4k tv....

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.806
Rezultat reagovanja
2.290
Moja konfiguracija
Mislim da više pada na hajp koji se stvorio oko toga. Šta će i kada gledati i/ili igrati u 4K i čime?
4K filmova neće biti skoro u većoj količini, dimenzije su prevelike čak i kada se koristi (nedovršeni) x265 kodek, dobici u odnosu na 1080p ripove su nikakvi ili zanemarljivi, za igranje u toj rezoluciji treba minimum 980Ti i to naravno ne max na 60FPS nego tek za osrednje iskustvo ... Ne znam, neka on izvaga tačno šta mu treba. Ako je bitan psihološki efekat posedovanja takvog TV-a onda je to nešto drugo.
Ne nalazim ni jedan review za taj Panasonic.

Poslednja izmena:

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
Mislim da više pada na hajp koji se stvorio oko toga. Šta će i kada gledati i/ili igrati u 4K i čime?
4K filmova neće biti skoro u većoj količini, dimenzije su prevelike čak i kada se koristi (nedovršeni) x265 kodek, dobici u odnosu na 1080p ripove su nikakvi ili zanemarljivi, za igranje u toj rezoluciji treba minimum 980Ti i to naravno ne max na 60FPS nego tek za osrednje iskustvo ... Ne znam, neka on izvaga tačno šta mu treba. Ako je bitan psihološki efekat posedovanja takvog TV-a onda je to nešto drugo.
Ne nalazim ni jedan review za taj Panasonic.
Pa sad trenutno u 4k nema mnogo sadržaja i ne treba ga kupiti sada ali kad već čovek hoće 4k on najbolje zna zašto hoće,naravno ako uzme 4k obezbedio se za narednih nekoliko godina...
Svaki Panasonic tv je dobar ni ja nisam gledao review idi do neke radnje pa pogledaj kvalitet slike ja sam viđao panasonic televizore u većim radnjama i sjajnu sliku imaju uostalom cena govori sve 4k panasonic televizori su među najskupljima a nisu toliko skupi bez razloga....

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.806
Rezultat reagovanja
2.290
Moja konfiguracija
Cena ne govori sve odavno, pogotovo kod nas. ;)

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
Kod nas je sve skuplje jeste ali recimo Asus Rog monitori koštaju celo bogatstvo a među najboljima su na planeti ponekad cena ima svoje opravdanje ponekad ne u slučaju Panasonic-a cena je srazmerna kvalitetu naravno nikako se i ne isplati kupovati ovde jer je sve skuplje nego u inostranstvu....;)

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
9.806
Rezultat reagovanja
2.290
Moja konfiguracija
Možda zato što kad neko čuje philips ne padaju mu na pamet kvalitetni televizori nego mu padnu na pamet mikseri i pegle nisam nikada imao philips televizore ali moj ćale kupio električni brijač i radi već 10 godina samo mu je menjao ona sečiva koja je dobio uz sam proizvod kao rezervu,takođe koristimo i philips peglu staru 3 godine nije loša a nije ni nešto specijalno ali za svoj novac radi i dalje i nije crkla niti je bila ikada u nekom servisu zbog nekog kvara,od televizora teško je reći da li je philips kvalitetniji od samsunga ili toshibe...U svakom slučaju ne kupuj televizore marke fox,vox,tesla,vivax jer se ne zna ko pravi gore televizore.Gledaj da uzmeš Panasonic ipak oni još uvek drže neki kvalitet ja imam njihove slušalice i rade ekstra a ispadale su mi na pod više puta jako su kvaliteno izrađene....Ako nećeš Panasonic tv onda se odluči između Samsung-a,Lg-a,Philips-a ili Toshibe najbolje bi bilo da sliku na svakom tv-u vidiš uživo pre kupovine...A Sony zaobilazi u širokom luku nemaju oni kvalitet kao nekad takođe nisam rekao da imam Samsung tv od 26 inča još od 2007 godine i evo još malo 9 godina bez ijedne greške radi nikad nije bio u servisu mislim da ću ga koristiti dok ne crkne teško da se taj kvalitet može naći danas.

Ja ti preporučujem ovaj tv http://www.winwin.rs/tv-audio-video/tv/televizori/televizor-tv-40-3d-smart-led-panasonic-tx-40cx400e-ultra-hd-wifi-3xhdmi-3xusb-t2-tuner-6765268.html
Super je što je garancija 5 godina, veliki plus za Panasonic s obzirom da se priča da dosta Samsung i LG modela crkava ubrzo nakon isteka garancije.

Fallout 3

PCAXE Member
Učlanjen(a)
07.01.2015.
Poruka
800
Rezultat reagovanja
2
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Milos
CPU & cooler:
Motherboard:
880 gm-e41 msi
RAM:
2x2 + 4gb
VGA & cooler:
Display:
Samsung 26 inch
HDD:
500 gb wd blue+160 gb wd
Sound:
Case:
Raidmax Monster II
PSU:
Optical drives:
Samsung
Mice & keyboard:
Internet:
Jotel
OS & Browser:
Windows 8.1 i mozilla
Other:
Slažem se ni Samsung ni Lg nemaju kvalitet kao nekad ali daleko su bolji od fox,vox,elin,tesle,vivax i drugih....
Pa da 5 godina bez brige :) mada po meni trajaće sigurno 10 godina bez problema...

Vrh