chily
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 01.05.2010.
- Poruka
- 73
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Sandy 2600k & CM Hyper Z600
Motherboard:
Sabertooth P67
RAM:
Mushkin BlackLine 2133MHz 4x4GB
VGA & cooler:
Asus 6850
Display:
Samsung 225MW
HDD:
SSD Samsung 830 128GB & WD Red 1TB
Sound:
Int
Case:
NZXT Tempest FlowKing
PSU:
CM RealPower 520W
Optical drives:
Asus 24B3ST
Mice & keyboard:
Logitech LX710
Internet:
Exe-net fiber optic
OS & Browser:
W10
Pozdarav svima! Skoro sam kupio laptop asus k555la core i3(1.9ghz) + 4gb rama + hd 4400...Instalirao windows 10, iz prve sve odlicno...super. Medjutim posle nekoliko dana pocinje problem kad se otvori laptop i probudi iz sleep moda-ili dobijem tuznog smeska od microsofta ili ono sto me vise plasi vise tuznih smesaka sa crticama i hijeroglifima i zamrzavanje ili se ekran ne pali a komp radi...Znaci problem je drajver za grafiku, probao sam sve cini mi se ali nisam nikako uspeo da ga instaliram da radi kako treba. Ubacio noviji bios, 5 puta reinstalirao win, probao driver i sa intelovog sajta ali problem perzistira Na kratko sam testirao graficku i probao igrice, sve radi. Znam da ima problema sa drajverom za w10 ali ispada da ne mogu da koristim w10 do daljnjeg?! Na kraju sam instalirao w8.1 koji za sada radi! Pitanje je da li da reklamiram ovaj laptop ili da pokusam jos nesto?
P.S. I jos nesto sto sam prvi put video sem ovog zamrzavanja koje sam spomenuo-prozori su krivi!!! Prvo sam pomislio da sam odlepio ali prozori su krivi! Gornja ivica (svakog) prozora baca po malo na levo! U windowsu 8.1 ovaj problem ne postoji!
P.S. I jos nesto sto sam prvi put video sem ovog zamrzavanja koje sam spomenuo-prozori su krivi!!! Prvo sam pomislio da sam odlepio ali prozori su krivi! Gornja ivica (svakog) prozora baca po malo na levo! U windowsu 8.1 ovaj problem ne postoji!
Poslednja izmena: