E sad koja bi najjaca graficka mogla na taj 4460, a da ne dodje do bottleneck-uje? Evo recimo posto planiram da posle nekog vremena ubacim bolju graficku, recimo sad stavim gtx 960, ona radi ok, posle stavim gtx 980ti?U igrama je mala razlika možda 1 do 2 fpsa u korist 4690. Bitno je da uzmeš dobru grafičku, a za gejming je dovoljan 4460.
Nema jos X verzije niti gtx960ti pa ih zato nisam navidio, a mozda bolje da sacekam pa da vidimo ako izadju, jer bi se za neki 300-310 eura isplatilo uzeti toMožda Sapphire 380x ako je ima.
I za ploču, može Gigabyte G1.Sniper B5 ili B6 ako su u ponudi.
Mislio sam u CG, ali cim ima u winwin u srb, ima i kod nas 380x znaci. oko 300-310 eura ce biti cijena.
Moze neki link ili nesto od tog kucista i ~cijena. Ako ima one modularne portove za HDD/SDD, moze i ono i valjalo bi da mogu provuci kablove iza da malo ljepse to izgleda cistoDovoljno je i 500W, Antec VPF-550 ili ako je mala razlika u ceni VPF-650.
Ako ti se HAF sviđa kupi njega, ja bih pre Enforcera.
Ja mislio neka marka Enforcer, a ono ga Cooler Master proizvodi hahahahah Hvala. Samo me jos zanima cijena Enforcera?Guglanje od 5 sekundi rešava pitanje, ali hajde:
http://gaming.coolermaster.com/en/products/cases/enforcer/
Wooow, kako si to uradio? Zamisli da sam spremao kolokvijum pa nisam mogao da cackam previse, a ipak sam usao da ispostujem ljude koji su bili tu da mi pomognu. Ali mlad si jos razumjeces nekad. Inace to sto ne znam nazive kucista ili cijene a ti znas, ne znaci da si izmislio vatru Kod nas je cijena u CG 95-105e. Tako da ako gledam cijene u SRB ne mogu da se baziram da je tacna...