misticx
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 957
- Rezultat reagovanja
- 20
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook 12" 2017
CPU & cooler:
AMD TR2 2920X @4.3GHz @ EK-FB ASUS X399 Monoblock & 2 x EK-CoolStream SE 360 @ Corsair LL120 RGB
Motherboard:
ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
RAM:
32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
VGA & cooler:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
Display:
27" ASUS VG278Q 144Hz + 27" ACER V276HL + 27" LG 4K UK650-W
HDD:
Samsung 950PRO 512GB M.2 NVMe + 2x Samsung 860 EVO 1TB + 2x Samsung 850 EVO 250GB & QNAP 12TB
Sound:
Logitech Z-5500 Digital & Razer Mano' War 7.1 Wireless
Case:
NZXT H9 Flow
PSU:
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
Razer Lancehead TE @ Razer Gigantus & Corsair Vengence K90
Internet:
SBB 100/10Mb
OS & Browser:
Windows 10 x64 Pro
Da se malo pohvalim, juce mi je stiglo pomenuto kuciste (thanks to micri), SE verzija, crno-zelena verzija (nVidia forever ). Ne bih kacio jedne te iste slike kucista, jer ih je pun internet, okacicu svega par.
Kutija
Dosta je vise od Tt Kandalf LCS koji spada u full tower kuciste.
Potencijalni review kucista cu napisati tek kada budem poceo sa sklapanjem masine, do tada ne mogu iznositi potencijalne mane ili nedostatke, a bez toga bilo kakav review nema smisla ni poente.
Temu sam takodje otvorio iz jos dva razloga, prvi je da najavim da cu uskoro (ne znam koliko uskoro, tako da me nemojte drzati za rec ) poceti sa pakovanjem mocnog HWa u ovo predivno kuciste, koje ce biti hladjeno Phobya 360LT + mozda MB WB i jos jedan 480mm rad, pa ce tu biti seckanja klirita, pedantnog kabliranja i svasta nesto, tako da ce biti slika "projekta" (ako tako moze da se nazove, posto nece biti mod u pitanju). Drugi razlog, je naravno taj, da ukoliko neko planira ili se interesuje za ovo kuciste, moze da pita sve sto ga interesuje ili sto nije mogao da nadje na netu, da slikam, izmerim neki poseban deo kucista koji ga zanima, itd.
Kutija
Dosta je vise od Tt Kandalf LCS koji spada u full tower kuciste.
Potencijalni review kucista cu napisati tek kada budem poceo sa sklapanjem masine, do tada ne mogu iznositi potencijalne mane ili nedostatke, a bez toga bilo kakav review nema smisla ni poente.
Temu sam takodje otvorio iz jos dva razloga, prvi je da najavim da cu uskoro (ne znam koliko uskoro, tako da me nemojte drzati za rec ) poceti sa pakovanjem mocnog HWa u ovo predivno kuciste, koje ce biti hladjeno Phobya 360LT + mozda MB WB i jos jedan 480mm rad, pa ce tu biti seckanja klirita, pedantnog kabliranja i svasta nesto, tako da ce biti slika "projekta" (ako tako moze da se nazove, posto nece biti mod u pitanju). Drugi razlog, je naravno taj, da ukoliko neko planira ili se interesuje za ovo kuciste, moze da pita sve sto ga interesuje ili sto nije mogao da nadje na netu, da slikam, izmerim neki poseban deo kucista koji ga zanima, itd.
Poslednja izmena: