peja81
Moderator
- Učlanjen(a)
- 08.05.2009.
- Poruka
- 9.826
- Rezultat reagovanja
- 2.338
Moja konfiguracija
I Nvidia je...http://wccftech.com/nvidia-cuts-prices-900-serie/AMD je danas spustio cene kartama u proseku za 50$.
Sve je to individualno.Ja sam mišljenja da je isplativije kupiti karticu ranga 970 nego 960 iako je razlika u cijeni preko 150evra. Na srednjoj klasi se apsolutno svaki put zakida na nečemu i kartice jednostavno nemaju isti vijek trajanja kao kartice klasu iznad. U 2015. bi se očekivalo da sve kartice imaju bar 256bit magistralu i 4gb memorije kao standard a mi i dalje imamo kartice "srednje" klase (200+evra) koje ne mogu da se nose ni sa FHD rezolucijom a kamoli većom! Najobičnija otimačina i pljuvanje u lice kupcima! Bolje sačekati koji mjesec i skupiti para za visoku klasu nego bacati pare na srednju.
Osobe koje se uklapaju u taj segment nemaju interes prema upgrade-ima, definitivno ne u ovoj cjenovnoj klasi pa samim tim nisu ni relevantne za diskusiju.Sve je to individualno.
Npr. nema svako potrebu za visokim detaljima u igrama, nema svako ostale odgovarajuce komponente koje bi ispratile jaku graficku, ili jednostavno ne igra cesto igre pa je neracionalno da daje 300+ evra na komponentu...
Karta od 400e je tebi srednja klasa...Pa gtx970 je po meni neka viša srednja klasa, ne visoka.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока