Fallen
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 30.08.2011.
- Poruka
- 2.884
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Preambiciozan si sto se tice AMD-a. To bi bilo brutalno da naprave procesore u rangu Haswella. Da naprave oni neki svoj Sandy i ja zadovoljan.Nema nista dok AMD spava. Nadamo se da ce sledece godine napraviti Zen makar na nivou Haswella.
Definitivno kupovine decenije: i5-2500K, i7-2600K.
Mišljenja sam da će AMD prije da nestane nego da napravi konkurentan procesor...Nema nista dok AMD spava. Nadamo se da ce sledece godine napraviti Zen makar na nivou Haswella.
Definitivno kupovine decenije: i5-2500K, i7-2600K.
Treba mi sa fotošop i video renderovanje. Imao sam opciju da jurim Z170 i besan overklok, ili X99 sa 6 jezgra i laganiji OC. Izgleda da će ipak biti 5820K... u slučaju da se zadesi da ipak bude Z170... biće to opasan delid, pa možda čak i odstranjivanje IHSa i stavljanje braketa za dikrektno naleganje vodenog bloka.Zavisi za sta ti treba ako je posao gde ti treba vise od 4 jezgeda onda ima smisla ovako nema eventulano zbog ako je razlika u ceni izmedju 6700k i 5820k mala
"...[testing wprime] Before: 96C hit and failed within seconds. After: 78C Warmest core and passed. Under ln2 without Delid running XTU we are going postive temps at -145c hits 20c loaded."