To sto imas mozes prodati za nekih 50e i onda mozes uzeti recimo g3220 i neku h61 plocu + grafiku ili ne znam u sta si vec hteo da ulazes.Procesor: AMD Athlon(tm) II x2 240 2.81 GHz
Ram: 4Gb
Graficka: AMD Radeon HD 5450
Plan mi je uloziti nekih 150€
Napajanje: MS-550W
hard disk: 320Gb ako je to bitno
Ne slažem se sa tobom.Ako ti je "smaranje" da odgovoris na temu ti je preskoci.To sto ima slicna tema nema veze.Ko ce je naci medju gomilom slicnih.Potrebno je prelistavati satima sajt da bi se naslo nesto slicno,osim toga tema od pre 6 meseci je danas zastarela pa ni odgovori nisu relevantni.Covek ima pravo da pita a ko hoce neka mu odgovori ko nece neka preskoci.Prosta stvar.Пробајте да, када видите овакве теме, само продужите даље. Нема смисла да одговарате на једно те исто питање сваког „новог члана". Иста тема, тј. иста конфа, је била пре неку недељу или месец, а о сличним темама да не причам. Некоме је много досадно па долази овамо да ложи.
Mislim da se ne isplati prodavati tu konfiguraciju jer za te pare neces moci da pazaris nista osim eventualno memorije.Bolje je ostavi za net i sl a skupljaj pare za novu masinu.Tvoj komp+150e je opet nista pa bi to bila promasena investicija.Pozdrav.
Zelio bih da pitam dali se ispali stavljati nove komponente na ovu maticnu ASUS M2N68 Plus?
Mislim dali je previse stara da bi se stavljale neke novije jace grafike?
3. Ignorišite teme i poruke koje Vas ne zanimaju i čiji smisao Vam nije jasan. Izuzetak su teme i poruke za koje smatrate da su postavljene na pogrešno mesto ili koje krše neko od pravila PCAXE foruma – takve teme i poruke obavezno prijavite moderatorskom timu klikom na . Samo dugme je pozicionirano u levom donjem ćošku, ispod korisnikovog avatara.Пробајте да, када видите овакве теме, само продужите даље. Нема смисла да одговарате на једно те исто питање сваког „новог члана". Иста тема, тј. иста конфа, је била пре неку недељу или месец, а о сличним темама да не причам. Некоме је много досадно па долази овамо да ложи.
Nije smaranje uopšte. Nego kažem da u poslednje vreme dolaze takvi "članovi" koji posle najviše 10 komentara/pitanja šibnu sa foruma, pa onda dođe novi sa sličnim pitanjem. Nisam jedini koji je to primetio.Ne slažem se sa tobom.Ako ti je "smaranje" da odgovoris na temu ti je preskoci.To sto ima slicna tema nema veze.Ko ce je naci medju gomilom slicnih.Potrebno je prelistavati satima sajt da bi se naslo nesto slicno,osim toga tema od pre 6 meseci je danas zastarela pa ni odgovori nisu relevantni.Covek ima pravo da pita a ko hoce neka mu odgovori ko nece neka preskoci.Prosta stvar.