Malo manje melodrame,ako moze tipa u kom univerzumu i slicno.Bolje procitaj ono sto smo pisali. Misko i ja smo kritikovali cenu.
U kom univerzumu je dopustljivo da Fury gubi u nekim igrama od duplo jeftinije GTX 970?
Ne zanima me sto je Nvidia u dilu sa nekim studiom i izdavacom pa ovi naprave igru da pici na njihovim kartama a steka na AMD. Briga me.... igra ili radi dobro ili ne. Jeste prljavo od Nvidie i nemarnih developera ali nacin za to se to sredi mora postojati. Treba neko da kupi kartu od 650 dolara i da ceka 6meseci - godinu dana da ovi izbace patch za igru i AMD uradi svoj deo sa krstenim drajverima.
Ocigledno ne znas kako funkcionise razvoj.Nego kad treba da pokaze? Sledece godine? Ili sledece prestupne?
Daj molim te... zar je toliko tesko priznati da su failovali?
Jedino sto mogu da urade je da spuste cenu na 500 dolara i time postaje konkurentna opcija.
Fallout 3, mozda jos treba da ih pohvalim sto su izbacili high end kartu koja nije previse bucna? Ili se podrazumeva da treba biti takva?
Ocigledno ne znas kako funkcionise razvoj.
nah, ispratio sam to, nije tacno, Rojters se pogubio.I u toku predstavljanja najnovijeg GPU-a dolazi ova vest : http://www.guru3d.com/news-story/amd-might-sell-ati-and-split-up-as-separate-companies.html
Da, videh... Ali ovo i dalje ostaje cinjenica :nah, ispratio sam to, nije tacno, Rojters se pogubio.
Ukratko - tesko da mogu da se razdvoje ati i amd sada kada je ati u amd procesorima, prethodnim, sadasnjim i buducim Konzole da ne pominjem. Dakle, problem sa licenciranjem i bla bla.
In the last few years, AMD has been caught somewhat flat-footed by new competitors designing low-cost and power-efficient chips. AMD shares have fallen 40 percent over the last 12 months.
The Sunnyvale, California-based company, which said in October it would cut 7 percent of its workforce, is now shifting its focus to gaming consoles and low-power servers to combat falling laptop sales.
While large rivals such as Intel have deeper pockets to fund research on new products, AMD faces declining cash flows and has a more modest balance sheet.
AMD's net loss widened to $180 million, or 23 cents per share, in the quarter that ended March 28, from $20 million, or 3 cents per share, a year earlier. It also missed on revenue expectations. It is forecasting a return to profitability in the second half of the year.
Nego sta da gledamo? Ko ih tero da trpaju tu memoriju? Bez vodenog hladjenja ne bi mogli ni da je izbace na ovim taktovima i u ovoj formi jer bi radila na 100C. To hladjenje je zapravo poraz zamaskiran hajpom oko karte. Nisu hteli jos jedan R9 290 V1.0Kod ove krate se nemogu gledati cjena/performans posto dotica posjeduje novu generaciju memorije koja joj dize cjenu a tu je i vodeno hladjenje.