Bar je AMD uvek znao da napravi dobar driver!!
Ima bar 100.000 AMD navijaca koji zapravo jesu. Ima dva na ovom forumuMislim da ste svi promasili temu.Zar ste zaista ocekivali od nove tehnologije odmah 100% potencijala?Nije bitno trenutno stanje na testovima vec koje su krajnje granice same tehnologije.
Lenstino
Nego kad treba da pokaze? Sledece godine? Ili sledece prestupne?Mislim da ste svi promasili temu.Zar ste zaista ocekivali od nove tehnologije odmah 100% potencijala?Nije bitno trenutno stanje na testovima vec koje su krajnje granice same tehnologije.
Meni je to mana jer od karte očekujem da bude nečujna u idle, a verujem da isto želi velika većina ljudi.Hehe ne treba da je hvališ nego sam stavio samo da svi članovi foruma vide koliko je Fury x bučna.Kad već postoji takav klip što da ga ne izbacim da svi vide.
Meni je interesantno to što je stalno ista buka,a kod drugih grafičkih se povećava buka i smanjuje ovde nije taj slučaj.
Meni lično kartica se sviđa nije ništa specijalno iako sam očekivao više...A vidim da se mnogima ne sviđa jer su imali prevelika očekivanja...
To je odlika svakog normalnog kulera tipa WF3 ili Strix, bešuman u idle i što manje bučan pod loadom. Neshvatljivo mi je da bi neko pristao da trpi pumpu/vent, šta god, ovako 24/7. Čemu to, da bi rekao da ima grafu sa vodenim? Vau. Mada vidim pominju na drugom forumu neku priču da je problem sa tom serijom kulera, kao srediće ...Misko81-Moguće je da Asusova verzija Fury x bude manje bučna pošto oni izbacuju jako dobre nereferentne grafičke kartice...
Meni je važnije da kartica ne bude bučna koliko god da je opterećena,nego da mi u idle bude nečujna...Ali u pravu si većina ljudi gleda da u idle bude bešumna...