Avijon
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 08.10.2010.
- Poruka
- 99
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
Kao što i naslov kaže, ranije sam provodio 24/7 na komp all around i nije mi bila bitna ova stavka, danas kad se nema puno vremena, nit' provodim previše vremena pred kompom nit' ga koristim za neke full stvari, ali ono što povremeno volim je da opalim partiju-dve kantera i reših da se prebacim na 144Hz, e sad se postavlja pitanje šta odabrati? Trenutno imam 24" i mislim da mi ni ne treba ništa veće od toga. Filmove ne gledam na monitoru tako da ni to nije bitna stavka, tako da eto neka bude za igrice... Nemam pojma šta je TN a šta IPS, ne znam ni da li sam IPS video uživo. 3D je takođe nepotreban. I svi oni priključci pozadi, ne treba mi HDMI, USB, 3,5mm Jack etc etc etc... Treba mi monitor koji ću povezati sa PCem i cepati igrice odmah. Ne znam zašto ali sam nekako najbliži uzeti Benq, Dell ili Asus, u zavisnosti od dostupnosti. Cena neka bude 350-400€, goredole, nebitno. Videh pre neki dan neki rivju na jutjubu gde lik testira neki Acer koji ima i 144Hz i IPS, i nahvali ga maksimalno. I sve bi bilo lepo da ja nisam nekako alergičan na Acer... Zapravo.. Trebam li biti? Ili da se uzme i on u razmatranje?
Hvala unapred (:
Hvala unapred (: