raykan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 15.09.2010.
- Poruka
- 2.413
- Rezultat reagovanja
- 214
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 2500k @5.3GHz 1.52v
Motherboard:
MSI BIG BANG MARSHALL
RAM:
16GB
VGA & cooler:
GTX 1070
Display:
Lenovo 27 freesync
HDD:
275+3tb
Case:
CM Cosmos II
PSU:
CM v1000
Mice & keyboard:
Logitech G9x, CM Storm XT brown
OS & Browser:
W10
Pozdrav svima, mislio sam da sklapam neki budzet HiFi sistemcic, nista skupo, barem ne dok ne iscitam sve sto treba da procitam i saznam jos dosta toga. Zato se ne bih zaletao odmah kupovinom neke skuplje opreme, vec bih kupio neku povoljniju varijantu. Uzeo sam privremeno neke Pure Acoustics zvucnike oko 150w par, nista posebno,obicna komercijala (bili pre 6-7 godina novi 160-180e par), sluzice privremeno dok mi burazer ne donese neki dobar Yamo bookshelf iz Danske (tamo zivi, ima prijatelje koji prate Hifi, pa ili nesto od njih, nesto polovno po preporuci do nekih 150-200e tamo). Dakle, za neke male pare sam uzeo te bookshelf kutije,a sad mi treba pojacalo.
Trebaju mi neke preporuke za neko polovno, 60-70e max cene. Snaga me ne zanima, terace samo bookshelf sisteme relativno skromne snage (150-180W) na 4-8 oma. Zanima me da bude sto kvalitetniji za taj novac, i naravno sto bolje ocuvan, nove su mi stvari po sobi, ne bih da uzmem neko olupano kao kanta koliko god dobar zvuk davalo.
Ima neko neki predlog? Yamaha AX-500, Mozda neki Denon jeftiniji?
Imamo li ovde Hifi entuzijaste
Trebaju mi neke preporuke za neko polovno, 60-70e max cene. Snaga me ne zanima, terace samo bookshelf sisteme relativno skromne snage (150-180W) na 4-8 oma. Zanima me da bude sto kvalitetniji za taj novac, i naravno sto bolje ocuvan, nove su mi stvari po sobi, ne bih da uzmem neko olupano kao kanta koliko god dobar zvuk davalo.
Ima neko neki predlog? Yamaha AX-500, Mozda neki Denon jeftiniji?
Imamo li ovde Hifi entuzijaste
Poslednja izmena od urednika: