ZiZ0
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.01.2013.
- Poruka
- 647
- Rezultat reagovanja
- 11
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel I5 4690K
Motherboard:
MSi Z97 Gaming 5
RAM:
Exceleram White 2x4GB + Kingston Fury 2x8GB
VGA & cooler:
Asus GTX 980 Strix
Display:
Dell U2312HM
HDD:
WD Caviar Black 1TB + SSD Samsung Evo 250
Sound:
Kingston HyperX Cloud 2
Case:
Fractal Design XL R2
PSU:
Cooler Master GX 750W 80+
Mice & keyboard:
Sharkoon Darkglider & E-BLUE K729
Evo ljudovi, konacno polako stize i vreme da ZiZuljko krene na fax, pa bi se trebao pocastiti jednim laptopom xD Naime, do sada nisam ranije posedovao laptop, niti sam nesto previse u tom nekom svetu, pa zbog toga i otvaram ovu temu jer verujem da ima mnogo vise iskusnijih od mene sto se toga tice
Sto se laptopa tice, hmm, pa ni sam nisam siguran sta bih pazario.
Uglavnom, sta bih ja voleo da taj laptop poseduje:
Full HD ekran ukoliko je moguce
Neki jaci AMD ili Intel procesor tipa 4 jezgra, nisam upucen kakvi su AMD-ovi procesori sto se laptopova tice.
Hmm, zatim nekih 8 gb rama.
Sto se harda tice, to mislim da mi je bolja opcija da uzmem bez ssd-a neku varijantu pa da ga sam ubacim (Izacice me jeftinije xD)
I ukoliko je moguce sto duzi battery life
Nesto sto sam ja onako kraickom oka prelistao je Lenovo ThinkPad serija, Dell Inspiron, i sta ja znam kakvi su sad jos IN sto bi se reklo
Cena, pa sta znam, do oko nekih 100k ako se ja pitam Naravno, sve sto ostane verovatno ide u upgrade PC-a tako da...
Sad ja ne znam da li je ovo malo mnogo, ali mislim da bi jednom ovakvom kupovinom bio miran dosta vremena sto se laptopa tice xD
Sto se laptopa tice, hmm, pa ni sam nisam siguran sta bih pazario.
Uglavnom, sta bih ja voleo da taj laptop poseduje:
Full HD ekran ukoliko je moguce
Neki jaci AMD ili Intel procesor tipa 4 jezgra, nisam upucen kakvi su AMD-ovi procesori sto se laptopova tice.
Hmm, zatim nekih 8 gb rama.
Sto se harda tice, to mislim da mi je bolja opcija da uzmem bez ssd-a neku varijantu pa da ga sam ubacim (Izacice me jeftinije xD)
I ukoliko je moguce sto duzi battery life
Nesto sto sam ja onako kraickom oka prelistao je Lenovo ThinkPad serija, Dell Inspiron, i sta ja znam kakvi su sad jos IN sto bi se reklo
Cena, pa sta znam, do oko nekih 100k ako se ja pitam Naravno, sve sto ostane verovatno ide u upgrade PC-a tako da...
Sad ja ne znam da li je ovo malo mnogo, ali mislim da bi jednom ovakvom kupovinom bio miran dosta vremena sto se laptopa tice xD
Poslednja izmena od urednika: