MilosNg
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 19.10.2012.
- Poruka
- 381
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 4790K - Phanteks PH-TC14PE
Motherboard:
Asus Sabertooth Z97 Mark 2
RAM:
Kingston HyperX 4x8 @1866 - CL10 - DDR3
Display:
Asus VX279Q
HDD:
1TB - WD10EZEX ; 120GB Samsung SSD 840 EVO
Case:
Fractal Design Arc Midi R2
PSU:
Seasonic X-660KM
Optical drives:
Asus DRW-24B5ST
Mice & keyboard:
Logitech G602 - MS Industrial Illusion
Internet:
ADSL 20/2
OS & Browser:
Win 10 / Chrome
Other:
Sennheiser HD205, Superlux HD681EVO
Nikad mi nije bilo jasno, niti bi znao nekome da objasnim zasto se pojedini softveri drugacije voze na razlicitim kompjuterima. Gremlini!?
Mene brinu druge stvari: Duzi tekst u spoileru...
Mene brinu druge stvari: Duzi tekst u spoileru...
Nasao sam na parkingu Dinka Jester, sredjen, znaci nije bio "stock" Bio sam sa Majklom, pokupim ga lagano i u LS Customs, tamo mu promenim boju, otkacim neke duboke branike i tako dalje, sredim ga onako kako meni smeka i ostavim ga u Majklovu garazu sto je u dvoristu kuce. Proveravao sam sve vreme, auto je bio na svom mestu. Uzmem Jestera i krenem na misiju sa znakom pitanja. Ostavim auto na parkingu i odem na zadatak, obavim sta sam trebao i po zavrsetku nalazio sam se na nekom drugom parking prostoru. Okretah se, nema ga auto nigde. Vratim se tamo gde sam ga parkirao iako sam cisto sumnjao da ce tamo biti, nije ga bilo. Na mapi mi nije bio aktivan "Vehicle impound" Dakle ispario. To mi se desilo sa Majklom dva puta i sa Frenklinom jednom (formula red, Grotti Carbonizzare)
Znaci, nijedan auto nije bio kupljen preko interneta vec kraden sa ulice i obavezno teran u LS Customs na neke modifikacije, respray, plate, itd. Ako to uopste ima veze?
Znaci, nijedan auto nije bio kupljen preko interneta vec kraden sa ulice i obavezno teran u LS Customs na neke modifikacije, respray, plate, itd. Ako to uopste ima veze?