CAR
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 16.04.2009.
- Poruka
- 1.694
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Vidim da si editovao post... pa sad poprima drugaciji smisaoCAR ne verujem da accelero bolje ladi al ajde, nije mi ni bitno to uopste. Pogledaj malo bolje cyclone na karti, pogledaj heat pajpove malo bolje i pogledaj 10cm vent malo bolje...Zapravo kad malo bolje razmislim, taj accelero su svi odreda napljuvali da lose radi (kao pasivan), a da ok hladi kad mu stavis ventove, al onda nije vise tih. No, ja nisam probao, ali kad sam hteo da ga uzmem rekli su mi uzmi coolviva pro se bolja je.
Pa naravno sa ventom nakacenim, nisam ni mislio da pasivan bolje 'ladi od ovog Cyclone resenja
Tako nema sanse... ali sa nakacenom 14-icom (imam onog Scythe-a na 500RPM), 12-icom... ili pak dve 12-ice, jedna do druge... pre'ladjuje
Cetiri heat-pipe-a, ogromno telo, brdo fin-ova... dobar vent... ne moz' da omane.
A pre nego sto krenes da pricas kako ce to biti bucno - pa da su fanovi (neka bude 2 ) na ~800 obrtaja, i dalje ce da bude necujno, a ima da hladi zverski
Sirimo vokabular!@Vule:
prvi put cujem za egal, a kolko vidim tako se pise samo na francuskom Na nasem je nepravilno i mi imamo svoju rec za to: jednak, slican, isti, ekvivalentan (stranog porekla) itd. Ne vidim zasto bi kucao egal kad mislis na isti ili na ekvivalentan...u krajnjem slucaju "egalan" necemu, a ne samo egal (franc.) al ok, sad znam sta znaci pa nije problem.
P.S. I opet si editovao...
Taj "relativno tih" termin se koristi iskljucivo za male oglase