exodia
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.03.2015.
- Poruka
- 41
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 4690k
Motherboard:
Asus z97-a
RAM:
Kingston Savage 2x8gb 1866
VGA & cooler:
Stock :[
Display:
MSI gaming r9 280 3g
HDD:
2x samsung 850 EVO 120gb (raid0) + 1TB WD BLUE HDD
Sound:
Samsung s4 earphones
Case:
Cooler Master Enforcer
PSU:
Thermaltake toughpower 650w
Optical drives:
Nema se para za to :P
Mice & keyboard:
Logitech mx518
Internet:
10/1 adsl telekom
OS & Browser:
Win7 & Firefox
Imam problem sa doticnom karticom Ne znam da li je do kartice, ali vrlo verovatno..
Uspeo sam da je pokrenem posle 20og pokusaja i to je radila dok nisam restartovao komp jer sam instalirao drivere i onda se vratila na staro.. jednostavno ne baca sliku na monitor 'signal not detected'
Koristim izlaz DVI D na obe strane (monitor-grafika)
Stavio sam sad da grafiku hd 6850 i radi, tako da nije do neceg drugog.. jednostavno mora da je do grafike ili nekih podesavanja..
Pa rekoh da cujem misljenja? Do cega moze biti?
U biosu sam probao da stavim primarnu PCIE, i stavljao sam tamo kao 3gen neka podesavanja sto sam pronalazio na google.. nista nije uspelo..
Maticna je z97-a Asus
Ima li pomoci neke softverske ili da se nosi na reklamaciju?
Uspeo sam da je pokrenem posle 20og pokusaja i to je radila dok nisam restartovao komp jer sam instalirao drivere i onda se vratila na staro.. jednostavno ne baca sliku na monitor 'signal not detected'
Koristim izlaz DVI D na obe strane (monitor-grafika)
Stavio sam sad da grafiku hd 6850 i radi, tako da nije do neceg drugog.. jednostavno mora da je do grafike ili nekih podesavanja..
Pa rekoh da cujem misljenja? Do cega moze biti?
U biosu sam probao da stavim primarnu PCIE, i stavljao sam tamo kao 3gen neka podesavanja sto sam pronalazio na google.. nista nije uspelo..
Maticna je z97-a Asus
Ima li pomoci neke softverske ili da se nosi na reklamaciju?