To ti je vdrop - pad napona pod opterećenjem.a vcore kad pokrenem linx mi na sped fanu pokazuje 1,232v mada je meni u biosu sad namesten na 1,28v sad mi je na 4,0ghz.
nece probao sam sa qpi sa 1,30v pa u drugom krugu linx mi prijavi gresku znaci ne puca mi sistem samo jednostavno stane i napise erorAko ti memorija radi na <=1600MHz, spusti QPI napon na 1.28v-1.3v, trebalo bi da radi, jos malo ces oboriti temperature.
Dzaba sve, ne bi mogli da ga montiramo kod njega, nema mogucnosti da se montira na Socket 1156... zato ga ne ponesohdobro, sedi 1 !
steta sto CAR nije poneo svoj cooler.
FAIL!!!!!Dzaba sve, ne bi mogli da ga montiramo kod njega, nema mogucnosti da se montira na Socket 1156... zato ga ne ponesoh
ma nikakav problem Mipko uvek sam raspolozen za eksperimentisanje al neznam dali si primetio ovo sto sam zadnje postavio to su temperature sa zatvorenim kucistem znaci razlika zatvoreno kuciste i otvoreno je dva stepena al sam pokrenuo jos tri ventilatora koji inace ne rade kada nemam stranicu na kucistu a mozda bi jos bolje temperature dobio da sam pokrenuo i ovu cetrnaesticu gore al kao sto sam napisao mrzelo me da se zavlacim da prikljucim kabalma samo ako ti nije smaranje
Stvarno nisam znao da mozeFAIL!!!!!
Pa montiras ga sa megahalemovim kacanjem
Pa moze, sto ne bi moglo? Naravno uz sitno modovanje ako treba.Stvarno nisam znao da moze
A ne, onda ce taman dobro da stegne a ako su dugacki stave se 1-2-3 podloske.pa ja mislim da moze ako se gornji nosac sto pritiska bazu kulera sa gornje strane rotira za 180 stepeni ja mislim da ce super drzati i tvoj kuler jedino neznam dali ti je baza deblja nego kod megahalemsa onda su srafovi prekratki
u pravu si Dekara al jedino sto su kod mene srafovi sa oprugama pa kad stigne do kraja stegnu oni al se kuler ipaka malo pomera zato sam napomenuo da srafovi ne budu dugackiPa moze, sto ne bi moglo? Naravno uz sitno modovanje ako treba.
A ne, onda ce taman dobro da stegne a ako su dugacki stave se 1-2-3 podloske.