Neće se više grejati... a ni manje.Da ali kako to da izvedem da ga stavim u bios na normal,ili silent sta od ta dva?
I Da li mi se pc tada nece vise grejati?
Ako ga lepo stavis, trebalo bi da bude sve ok. Ali mislim da ti je najbolje resenje kvalitetno, dobro provetreno kuciste i neki aftermarket kuler tipa Noctua NH-D15...A jel znate mozda kada procesor dostigne do 40 stepeni kada ga stavim na silent da li ce da se pomeri od 1000rpm.
E ziv bio. Sad mi je tek jasno zbog cega, zaboga, nicu testovi iste istijacke stvari kao pecurke posle kise. Vec sam mislio da je neka masovna trol akcija u pitanju A i ova je tema takodje trol akcija al veseloМоја савет ти је да напишеш рецензију и ти за Raidmax Cobru LINK
Када освојиш прво место, убациш све унутра и бог да те види.
Pa moze i uz Hyper212 koji i 2 case-venta do 1000din kom, naravno prava tisina nastupa sa Noctuama, al dati ~150eur na cpu kuler i 2-3 venta za kuciste je suludo, posebno u ovom slucaju kad se cepidlaci do krajnjih granicaМоже и то, али треба много кеша
Moci ce, al na 2000-3000 rpm u idle, kad pokrenes igru skocice na 6000rpm i mislices da ce explodirati skupis za neki cpu kuler koji mozes da upasujes u kuciste i resis problem.Da li cu moci na leto bez ventova i na auto da bude fan speed a da cpu ne predje 50 stepeni? =D