Ne shvatam zašto omalomažavate čoveka,on bar zaradjuje na YouTubeu i napravio je comp kakav je hteo,da je hteo I7 uzeo bi ali šta je tu je...A i on je mnogo pametan, bolje da je prodao procesor i hlađenje i kupio i7
Baš taj xD Inače ZOMBI kućište mi je Thermaltake Urban S31 imas opsirno o njemu na Win win webuCek cek cek.. zar to nije onaj lik sa youtuba sto pokazuje svoje misice i vodi kanal o bodybuildingu?
Pa ti imas i isto kuciste kao on.Baš taj xD Inače ZOMBI kućište mi je Thermaltake Urban S31 imas opsirno o njemu na Win win webu
Nisam jos kupio kućište kažem samo da znam da se taj cpu uklapa u to kućište pa nezz koje da uzmemMožda je to Nixa zapravo.
Pa Nixa je uklopio taj procesor u to kuciste znači da radi...Ne znaš da li se procesor uklapa u kućište, a kupuješ delove za 2000e?
Jel samo meni "smrdi" situacija ili...?
Iskreno ne znam da li nas tovariš ili ne... ali u svakom smislu imaš pogrešan pristup i teme će te vrlo verovatno biti zaključane.
Budi koncizan i detaljan sa pitanjem i dobićeš odgovor. Ovo što ti radiš ne liči na nekog ko traži savet za kupovinu.