Jel moguce uraditi sa ultraISO jednostavniji je ?Ne znam sta bi ti "przio" ali ako pitas da li mozes da instaliras Windows sa USB-a, odgovor je DA. Skini program Rufus, on ce "sprziti" ISO na fleshku, ubodi je u komp, podesi u biosu kao primarnu i to je to.
p.s. Bilo je na forumu nekoliko tema u vezi ovoga, slobodno koristi Search opciju....a i na Youtube-u ne fali tutoriala ako ti nesto nije jasno.
Da li je intel celeron e3300 dual core i hoce li ici bez problema ako dodam jos 2 gb rama znaci ukupno 4gb rama i 32bitni sistem ?Može UltraISO, ja ga isto koristim za prebacivanje Windowsa na flash, al Rufus nije ništa komplikovaniji
I da radiće, 1GB rama je malo knap, ali može da prođe.
Meni prijatelj govori da ako na ovu konfiguraciju stavim win7 da necu moci gledati youtube u HD-u ???Radice ti dobro sa tom konfiguracijom...
Microsoft usb format tool ti je najjednostavniji program, mozes ga skinuti na zvanicnom sajtu... Mada ni ostali nisu komplikovani.
Može, ali pošto je 32bit sistem videće ti oko 3.3GB od 4.Da li je intel celeron e3300 dual core i hoce li ici bez problema ako dodam jos 2 gb rama znaci ukupno 4gb rama i 32bitni sistem ?
Pozdravi prijateljaMeni prijatelj govori da ako na ovu konfiguraciju stavim win7 da necu moci gledati youtube u HD-u ???
A jel istina da ako se instalira win7 na ovu konfiguraciju da se ne moze youtube gkedati u HD i jel bitno koji je service pack, ja skinu sp1? I znaci radice bez problema win7 32bitni na ovu konfiguracijuMože, ali pošto je 32bit sistem videće ti oko 3.3GB od 4.
Pozdravi prijatelja
Pozdravi drugara...Meni prijatelj govori da ako na ovu konfiguraciju stavim win7 da necu moci gledati youtube u HD-u ???
Znaci da stavim win7 necu se pokajati, radice kao i win xp ?Pozdravi drugara...
Hipoteticki ti celog zivota nosis cipele i sada razmisljas da kupis patike i pitas mene za savet a ja ti kazem, dobre su patike samo pazi, u njima ne mozes trcati - to je mana...
Isto tako za youtube i HD ili FullHD itd. sa win7...
Ja bi stavio 4gb i ostao na 32bit posto je manje zahtjevniji. A jel bitno koji je service pack. Ja skinuo windows 7 ultimate service pack 1 ??Nema veze windows sa gledanjem yt na HD, možda neće raditi na Internet Exploreru, a na njemu nerade mnoge stvari i na mnogo jačim mašinama, zato postoje drugi pretraživači. Tako stavi taj win 7 x86 i vozi. Ako ostaješ na 2gb rama onda 32bitni windows, ako staviš 4GB onda će raditi i 64 bitni.
http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/system-requirements
Pa 32bit treba minimum 2gb a 64bit 4gb i na 32 bita 18gb prostora a ovamo 20 :/Otkud ti ideja uopste da je 32bit manje zahtevan? Dobro si uradio za service pack.
Ma dodacu jos 2gb pa da imam 4 ali ipak cu stavit 32bit, sta je bolje ??Pa ti valjda imas 4GB?
SP1 je najnoviji.
A ako imam 2gb i stavim 64bitni ??Ako staviš 32 bitni a 4GB, biće ti dostupno samo 3.25GB. Ja iskreno prvi put čujem za to da je 64 bitni Win 7 zahtevniji, ne znam otkud ti to. Stavi 64 bitni i vozi.
Problem je u tome sto ne znam da li cu nadogradjivati. Ionako svake godine radim reinstal sistema pa ako sad stavim 32bitni moze se lako ubacit 64bitniAko ces posle nadogradjivati RAM, stavi odmah 64 bitni da ne moras posle da reinstaliras.
Da li ce kociti komp sa x64 na 2GB Rama ??Ako pod lako misliš ponovnu reinstalaciju, onda jeste lako... Opeglaj ti taj x64 pa ako uleti RAM, uleteo je.. Ako ne, opet nisi na gubitku...
Sent from mighty voodoo magic