Mogu raditi sva četiri porta u isto vreme, tj. "kao jedan port" To je tzv. LAN Teaming, laički rečeno više LAN portova rade u "timu".
Sve zavisi od toga šta je po tebi "bubreg"? :pKad ce ova platforma biti za nas obicne smrtnike, a da nije uz doplati bubreg paket?
Sa programerskom platom kroz par meseci napravis bolestan 5k gaming setupobicnom smrtniku ne treba 10G lan i 4x16x slotovi jel niko od obicnih smrtinka to ne moze da iskoristi tako da. . .
Pa kakve to veze ima sa postovima gore i jos manje sa mojim? Dobrar programer tj dobro placen ne pita kada ce se nesto spustiti u masu tj biti jeftinoSa programerskom platom kroz par meseci napravis bolestan 5k gaming setup
Pa programeri su obicni smrtnici, nisam ja ni vise ni nize nego normalna osoba . Sta sam hteo reci, ne moras da budes bogato rodjen da priustis ovako nesto, vec ako ti se ovako nesto svidja naci ces nacin da to nesto posedujesPa kakve to veze ima sa postovima gore i jos manje sa mojim? Dobrar programer tj dobro placen ne pita kada ce se nesto spustiti u masu tj biti jeftino
Sta fali tom fan-u ?Ja dok vidim onaj mali fan na s/n mostu, mrak mi pada na oci!
Ne znam bolje resenje, ali sve ploce koje sam imao sa fanom tog tipa su protan****le (nesnosna buka od istog fana) posle god do triAjde ako znaš neki bolji način za hlađenje 2 PLX čipa, javljamo odmah ASRock-u....
Ne razumem... Ako Noctua može da napravi 4cm vent, na koji daje 6 godina garancije, zašto misliš da niko drugi nije sposopan da napravi kvalitetniji ventić koji će raditi godinama bez problema?Ne znam bolje resenje, ali sve ploce koje sam imao sa fanom tog tipa su protan****le (nesnosna buka od istog fana) posle god do tri