stefi988
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.07.2013.
- Poruka
- 584
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
HP Pavilion G7
CPU & cooler:
Intel Core i5-2430M 2,4GHz
Motherboard:
HP HM65
RAM:
8GB Hyundai 1600MHz
VGA & cooler:
Intel HD 3000
Display:
Panasonic TV 32'' FHD
HDD:
Samsung 840EVO 120GB
Sound:
Integrisana
Optical drives:
Lacie eksterni
Mice & keyboard:
HP, Apple
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 home x64
Imam vise pitanja u vezi xbox-a...
Danas sam kupio adapter, nije original, kineska kopija, konzola radi ok bez problema samo adapter dosta susti, kao da ima ventilator unutra ali zagledao sam ga mali su otvori sa strane da bi tu funkcionisao ventilator...
Konzola mi je stigla '' gola '' bez hdd-a, bez dzojstika i bez adaptera ( danas sam kupio), zanima me da li mi se vise isplati da je prodam u ovom stanju ili da je napakujem i prodam kompletnu???
HDD sata imam, znaci potrebni su mi dzojstici i flesovnje ili cipovnje.
Je l' postoji mogucnost da je sam flesujem/cipujem? Da ne placam to...
I da li mogu raditi obicni pad-ov, za pc sa USB prikljuckom? Jedan stari sam probao ne vidi ga konzola....
Danas sam kupio adapter, nije original, kineska kopija, konzola radi ok bez problema samo adapter dosta susti, kao da ima ventilator unutra ali zagledao sam ga mali su otvori sa strane da bi tu funkcionisao ventilator...
Konzola mi je stigla '' gola '' bez hdd-a, bez dzojstika i bez adaptera ( danas sam kupio), zanima me da li mi se vise isplati da je prodam u ovom stanju ili da je napakujem i prodam kompletnu???
HDD sata imam, znaci potrebni su mi dzojstici i flesovnje ili cipovnje.
Je l' postoji mogucnost da je sam flesujem/cipujem? Da ne placam to...
I da li mogu raditi obicni pad-ov, za pc sa USB prikljuckom? Jedan stari sam probao ne vidi ga konzola....