Dobrodosao.Pozdrav svima na forumu...ja sam novi :micri:
PSU Cover/Shroud se dobija uz ovo kuciste (Samo uz model sa prozorom)Dobrodosao :
wave:
Fino,utegnuti kablovi,sve na svom mestu.Jesi sam radio psu cover ?
Hvala druze...ovo sam izbacio cisto da se vidi, uskoro krecem sa moddingom pa ce izgledati mnogo lepsePozdrav i dobrodosao, lep rig, za sledece fotografije ubaci malo vise svetla
Bas lepo, ovaj forum okuplja dosta modera ukljucujuci i moju malenkost, otvori novu temu u datoj rubrici i tu smo za savete i kritikeHvala druze...ovo sam izbacio cisto da se vidi, uskoro krecem sa moddingom pa ce izgledati mnogo lepse
A sta reci za tebe druze, video sam tvoje teme...fantastican modding...Bas lepo, ovaj forum okuplja dosta modera ukljucujuci i moju malenkost, otvori novu temu u datoj rubrici i tu smo za savete i kritike
Haha nisam jos prelomio, primamljiva je ASRock x99 OC plojka...videcemo josASRock ili MSI
Poprilican je overkill za vazdusno hladjenje...moracu da predjem na vodeno sledece godineKoliko se meni samo dopada ovo Phanteks kućište. Šteta što nisam solventan za takve egzibicije.
Hvala, nije ovo nista tek planiram da ulazem u njega bice velikih promena@5rovic
Jako lepo si ga skockao, gde si uzeo kuciste?
Stvarno steta sto ih nema kod nas...cimao sam se skoro 2 meseca oko kucistaZa sad ne, ali hvala na ponudi.
Ma budu utegnuti, pa ja onda nesto caprkam, nesto nekom pozajmljujem pa samo na brzinu vratim. Tako je i danas bilo pa mi dunulo da slikam i ubacim. Cooler Master Hyper 612SMogao si malo da utegnes kablove...Reci mi koji je cpu cooler u pitanju ?