DarioB
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 07.10.2014.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Athlon X4 740 stock kuler
Motherboard:
MSI FM2A55M-E33
RAM:
2x4 GB Kingston HyperX Fury Red 1866Mhz
VGA & cooler:
Asus AMD Radeon R9 270 DirectCU II
Display:
LG 22EN33-S, 21.5"
HDD:
Toshiba 1TB & 120GB 840 EVO SSD
Sound:
Integrisana
Case:
Raidmax Seiran II
PSU:
LC Power LC600H
Optical drives:
LG DVD Writer
Mice & keyboard:
Razer Deathadder black edition & Hama uRage exodus tastatura
Internet:
SBB 10/1
OS & Browser:
Win8.1 pro 64bit & Chrome
Other:
HTC One Mini 2
Imam monitor LG 22EN33-S, neki prvi koji sam video odgovarajuce velicine kad sam sklapao komp, ali nisam mislio da cu imati problema ovakvog tipa.
http://www.lg.com/uk/monitors/lg-22EN33S
Elem, ja kad igram bilo koju igricu, pojavljuju se kao neke svetlo sivkaste linijice kako trepere horizontalno. Posebno izrazeno u nekim tamnijim delovima igrice.
Ali cudno je to kada ukljucim V-Sync, znatno se poboljsa, moze da se vidi i dalje da ima nesto ali mnogo manje, ali ja ne bi igrao sa V-Sync-om ukljucenim posto igram npr. BF3 i onda necu da imam input lag.
Mozda ja gresim, mozda nije do monitora, moze biti da je od graficke kartice,neznam.
Jos jedna stvar vredna pomenuti, kuciste mi ima napajanje sa donje strane a nema cable management, i onda CPU 4pin kabel je jako tesko dohvatiti pogotovo sa ovim napajanjem (LC Power LC600H) koje ima kratke kablove.
Driveri su svi tu. Ako neko moze da pomogne bilo bi super, evo mucim se vec par meseci sa ovim i gubim zadnje nade
http://www.lg.com/uk/monitors/lg-22EN33S
Elem, ja kad igram bilo koju igricu, pojavljuju se kao neke svetlo sivkaste linijice kako trepere horizontalno. Posebno izrazeno u nekim tamnijim delovima igrice.
Ali cudno je to kada ukljucim V-Sync, znatno se poboljsa, moze da se vidi i dalje da ima nesto ali mnogo manje, ali ja ne bi igrao sa V-Sync-om ukljucenim posto igram npr. BF3 i onda necu da imam input lag.
Mozda ja gresim, mozda nije do monitora, moze biti da je od graficke kartice,neznam.
Jos jedna stvar vredna pomenuti, kuciste mi ima napajanje sa donje strane a nema cable management, i onda CPU 4pin kabel je jako tesko dohvatiti pogotovo sa ovim napajanjem (LC Power LC600H) koje ima kratke kablove.
Driveri su svi tu. Ako neko moze da pomogne bilo bi super, evo mucim se vec par meseci sa ovim i gubim zadnje nade