Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
pa to sam i ja mislio da uzmem graficku i rama jos 4 gb, 4 gb rama je na emmi 4500,a onda sam u manjku parama za graficku, a neverujem da ima neka dobra graficka za 10000 dinara :/
Pa otvori ga,ne kapiram u cemu je problem da otvoris ?
Iskreno da ti kazem mislim da je bacanje para dati toliko za grafiku.Ako ti nemas napajanje koje ce ti pokrenuti tu grafiku to ti je jos 5000,ram memorija ti nedostaje ako hoces da se igras,onda bi trebao makar jedan ventilator da imas da izbacuje vazduh nazad da bi izduvavao vruc vazduh,onda moras i taj procesor nekim malo jacim hladnjakom od stock-a da ohladis.Sve je to povezano,ako ti mislis da uzmes samo grafiku i da si resio problem oko igranja igrice u zabludi si.Zao mi je ali je tako !
Ako imaš garanciju na ceo komp... a kupuješ grafu, svakako ćeš morati otvarati komp.... otvori i pogledaj koje napajanje imaš. U slučaju da imaš garanciju na ceo komp... onda ti to komplikuje ubacivanje grafe svakako.
Dodas jos 4gb rama to mozes da nadjes u bg-u polovno,i uzmes grafiku i to je to.Jedino sto mozes da uradis trenutno jeste da uzmes napajanje i grafiku pa tek posle da dokupis ram memoriju.
Da ne otvaram novu temu, interesuje me koja bi grafika bila dobar upgrade posle 270X za 1080p gaming?
Da li cekati da AMD izbaci nesto novo ili se to nece desiti pa da idem na nVidia-u?