sto je najgore to su modeli iz devedestihШта сте се наврзли на човека... Данас је друга мода, носи се шарено, није ко пре 15 година кад смо ми били млади. Ја бих радо купио неке Лебронке ал џаба кад је шаренило које не волим.
Шта знам, ове су ми подношљивe рецимо. Могао бих да их купим да сам ултра фан. Мада нисам видео нигде у граду да се било које продају. Задњи пут кад сам био у Најки шопу све саме Џорданке.Lebronke po dizajnu idu na gore. Prosli i ovaj model su odvratni.
Imas po nasim radnjama da nadjes ova 2,3 modela Lebronki.Шта знам, ове су ми подношљивe рецимо. Могао бих да их купим да сам ултра фан. Мада нисам видео нигде у граду да се било које продају. Задњи пут кад сам био у Најки шопу све саме Џорданке.
http://www.footlocker.com/product/model:214289/sku:42846002/nike-lebron-xi-elite-mens/black/gold/?cm=searchlebronstatic
Ima lebron 11 low sprite u intersportu. Takodje sam tamo video nove kobe low (mislim da su independence day) i ja sam bas hteo da ih uzmem (ne te sarene, neke normalnije) ali mnogo su lepse na slikama nego uzivo. Imaju i cp3 neke fluorescentno zelene na snizenju za 11 crvenih.
Е па супер, бар нешто да има.Imas po nasim radnjama da nadjes ova 2,3 modela Lebronki.
]
Требају ми за посао.