Ista prica, nikada necu prezaliti to sto nisu uzeli titulu... Koliko sam pratio tada NBA.Jedna od stvari koje nikada necu prezaliti: Kingsi nisu uzeli titulu...
To je bila vrhunska košarka, nešto slično kao SAS sad, samo lucidnije i lepše u napadu.
Svaki put kada vidim nesto vezano za Kingse, a pogotovo ovako nesto veliko kao povlacenje dresa, ja se smorim malo Ali sam opet i veoma srecan , totalno cudan osecaj.
Da, zato mi je i krivo, nezaboravno su igrali košarku, apsolutno si sve mogao da vidiš kod njih...Титула је најбитнија али тај тим и њихова кошарка се никад неће заборавити без обзира што нису узели титулу. Повлачење дресова је печат на то.
Ja garantujem da ce Ameri da sve pokidaju do finala, a u finalu ce odigrati najozbiljniju utkmicu i odrzati cas kosarke. U finalu se nadam da cemo mi igrati jer verujem da je Djordjevic car i legenda i zna da napravi magiju, tj siguran sam 100% u to! Sto se tice Spanaca, mogu da se kladim da nece proci ni u 4 najbolje, trener im je katastrofa...Durant se povukao ... sad spanci prelaze u glavne favorite definitivno....ovaj tim ce proci kao onaj 2004. ili 2006. .. Jednostavno ima dosta pocetnika u fiba kosarci..
Ništa od tebe...Šta sam ja sve rekao do sad... Ali, ok, poštujem principe.Не волим да се кладим. Ај нек буде "РЕКАО САМ!" ко погоди.
Sve zavisi od hemije, igracki potencijal svakako imaju. Ja nisam iskljuciv, moze Klivlend do titule, ali obicno je tako kako si opisao, potrebno je vreme.Kakav crni Klivlend, instant timovi nikad, bar u prvoj sezoni, nisu uzimali titulu, pa neće ni sad.
Boston 2008. Sezonu pre toga najgori skor u ligi (ili makar jedan od najlosijih). Dosli Ray Allen i Garnett, uz neke epizodiste i uzeli su titulu.Kakav crni Klivlend, instant timovi nikad, bar u prvoj sezoni, nisu uzimali titulu, pa neće ni sad.
Istina, i svi su bili gladni titule u tom momentu. Videcemo, svakako ce biti zanimjiva sezona zbog mnogo toga!Boston 2008. Sezonu pre toga najgori skor u ligi (ili makar jedan od najlosijih). Dosli Ray Allen i Garnett, uz neke epizodiste i uzeli su titulu.