ovaj njihov? korektno, posto je moj riknuo koristim njega, ne secam se kad sam ga restartovao i slicnoKako vas sluzi WIFI na gold paketima?
Svi koji imaju Wi-Fi sa Cisco Wi-Fi ruterom se žale uglavnom. Tako da nisam siguran koliko je dobra opcija. Ako je dvoje nešto pozitivno reklo na Benchmark-u. Ja imam svoj ruter, pa sam ionako insistirao samo da dobijem modem novi.Meni ne treba iskreno tolika brzina. Hvala na informacijama.
Ma radi odlično (bar kod mene), nego malo kasne notifikacije na nekim aplikacijama kod android telefona.Svi koji imaju Wi-Fi sa Cisco Wi-Fi ruterom se žale uglavnom. Tako da nisam siguran koliko je dobra opcija. Ako je dvoje nešto pozitivno reklo na Benchmark-u. Ja imam svoj ruter, pa sam ionako insistirao samo da dobijem modem novi.
Sta znam, moj drugar ima Gold paket, pretpostavljam da je dobio isti Cisco ruter, nije se zalio do sad, al' reko aj da pitam i ovde.Svi koji imaju Wi-Fi sa Cisco Wi-Fi ruterom se žale uglavnom. Tako da nisam siguran koliko je dobra opcija. Ako je dvoje nešto pozitivno reklo na Benchmark-u. Ja imam svoj ruter, pa sam ionako insistirao samo da dobijem modem novi.
Znam 100% da je do ruteraTo manje više i nema veze sa tim ruterom, jer se meni isto dešavalo na nekoliko različitih.
Rešenje - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer.noroot
A kako znas da je 100%,ja imam sbb router i ne kasne mi mahom,ponekad da al to sigurno nije do routera jer sam imao pre toga tp link wr543 i isto ponekad kasni,pa logicno je da whazapp serveri nisu 100% stabilni i nekad imaju mali delay i downtimeZnam 100% da je do rutera
Imam ja ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer
Ali radi normalno tek kada interval stavim na 1min, što jezivo troši bateriju...
Tako da sam aplikacijom malo popravio stanje, sad obaveštenja (kada) kasne tako 3-4 minuta, najčešće na whatsapp-u...
Ja imam Trio gold i default brzina je bila 20/1.5,i dobio sam povecanje.Šta je sa Gold paketima, jel i oni dobijaju neko ubrzanje? Ja sam na onom Premiumu najjačem, 50/2.5 valjda, sad vidim da je upload 3.5, ali je DL ostao isti... Nije da mi treba brže, nego pitam samo, ne vidim nigde info...
Sreca pa je imam i previseAl ti i vishe srche bateriju
Davali su i TP-LINK ruter uz modem. Tako da možda ima tu kombinaciju.Sta znam, moj drugar ima Gold paket, pretpostavljam da je dobio isti Cisco ruter, nije se zalio do sad, al' reko aj da pitam i ovde.
Pogledacu bas sl. put kad budem isao do drugara. Hvala ti na informaciji.Davali su i TP-LINK ruter uz modem. Tako da možda ima tu kombinaciju.
Variranje brzine u kablovskom internetu je normalna stvar. Stalno se dešava. Nije sad počelo.Ja imam SBB paket za koji dodatno placam ubrzanje na 50Mbit i imam brzinu 48Mbit
Hvala SBB-u sto najmanje postuje dugorocne korisnike koji placaju dodatne servise
EDIT: Sto se tice notifikacija, to nema veze sa ruterom - neki telefoni (ponajvise Nexus 4) imaju problem kada udju u sleep a ukljucen im je wireless. Imao sam taj problem na starom Linksys ruteru, na TP Link ruteru, na SBB ruteru i na Cisco ruteru sada, dok je LG G2 na istom Wireless-u i nema taj problem