Ivkonymax
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 22.05.2014.
- Poruka
- 9
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Imam ogroman problem sa ovom grafickom AMD HD 7770 1GB DDR5, a on je sledeci. Kada igram BF 3 posle nekog vremena mi izbaci error da je driver na grafickog stao da radi. Onda sam mislio da mu mozda na High settings pukne memorija graficke pa sam smanjio na Low ali opet je iskako error. Onda sam skinuo Afterburrner da vidim koliko memorije mu zauzume i to bude do 900mb ne vise. Onda sam odlucio da stavim nov driver koji nije mogao da se instalira ni pod kojim uslovima, tj. kada izbrisem sve drivere pa stavim novi ili samo pokrenem instalaciju novog drivera bez prethodnog brisanja starog ali ni onda nije hteo. Onda sam odlucio da radim novi sistem, kada sam ga uradio instalirao je bez problema najnoviji driver. Mislio sam da sam resio problem ali izgleda da nisam posto mi opet iskace error da driver nije dobro instaliran ili sta vec i to mi izbaci DirectX taj error. Procesor mi je Intel g2030 a graficka AMD HD 7770 1GB DDR5 i 8GB rama, sa tim specifikacijama bi trebao da pokrenem BF na High bez problema. Molim vas ako neko zna kako ovo da resim neka se javi, ja stvarno ne znam sta vise da radim.... Hvala unapred
Poslednja izmena: