Ljudi,
dali firma Exceleram proizvodi jos ram memorije ili ...? Trazim u oglasima vec mesecima njihove memorije ali nigde ih nema...
Pa što mora baš ta?Znam da su predstavili deo mushkina ali za taj vest nisam cuo video sam fb stranicu ali eto...tuga...znaci nista od mojih ep3001a modula...
I ja trazim po oglasima da nadjem jos jedan kit mojih red culvert al nema pa nema.Inace odlicne su memorije.
svaka roba ima svog kupca, samo strpljenje..
pa realno do sad sam svasta prodavao, i za ono sto sam mislio da necu nikad prodati, prodao sam u 3-4 nedelje max.
Ja samo na mrtvoj PC berzi i onom forumu koji ti zabranjuje postavljanje oglasa, tako da nije ni čudo što ne mogu da se otarasim starog monitora67 pozitivnih na Limundu,1 negativna i to ne zasluzno dobijena posto sam imao konflikt sa jenim ******om. 12 pozitivnih na Kupujemprodajem A i ovde se trgovalo..
Pa onda nema da se bunis i pricas vreme je novac :pJa samo na mrtvoj PC berzi i onom forumu koji ti zabranjuje postavljanje oglasa, tako da nije ni čudo što ne mogu da se otarasim starog monitora
P.S.
A i ne šaljem - samo face2face
Pa vidiš da ljudi ne mogu mesecima da nađu to što im treba :trust:Pa onda nema da se bunis i pricas vreme je novac :p
Prodas taj proizvod i kupis ono sto ima. Ides linijom manjeg otpora, a usput pomognes ovom drugom sto trazi isto kao i ti :pPa vidiš da ljudi ne mogu mesecima da nađu to što im treba :trust:
:yes:Prodas taj proizvod i kupis ono sto ima. Ides linijom manjeg otpora, a usput pomognes ovom drugom sto trazi isto kao i ti :p
jbg, probaj da je prodaš, pa doplati za drugu, ili odma' kupi drugu ako ti treba više memorije za posao, pa posle vidi šta ćeš sa ovom koju imaš