Proday
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.827
- Rezultat reagovanja
- 114
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
Drugari treba mi pomoc odnosno proverena informacija, znam da se sa Nemcima nije zezati zbog uredjenja i pedantnosti...
Naime u najskorije vreme planiram da idem kod dede u Berlin (znam da mogu da ostanem do 90 dana u sengenu) pa me interesuje da li je neophodno da idem u ambasadu i resavam vizu ili mogu samo da odem tamo i budem taj period tamo uz to da se gore prijavim za boravak upravi nadleznoj za to?!
Ja sam bio ubedjen posto imam novi pasos da mogu da banem tek tako, ali na internetu sam naisao na ovo pa reko zato da pitam!!
Plan je ako uspem tamo da resim boravak na duze na bilo koji nacin (posao, svadba, izdrzavanje) pa me interesuje i kakve su mogucnosti za to ako neko ima iskustva.
Unapred hvala svakome ko da koristan info, savet itd!!
Naime u najskorije vreme planiram da idem kod dede u Berlin (znam da mogu da ostanem do 90 dana u sengenu) pa me interesuje da li je neophodno da idem u ambasadu i resavam vizu ili mogu samo da odem tamo i budem taj period tamo uz to da se gore prijavim za boravak upravi nadleznoj za to?!
Ja sam bio ubedjen posto imam novi pasos da mogu da banem tek tako, ali na internetu sam naisao na ovo pa reko zato da pitam!!
Plan je ako uspem tamo da resim boravak na duze na bilo koji nacin (posao, svadba, izdrzavanje) pa me interesuje i kakve su mogucnosti za to ako neko ima iskustva.
Unapred hvala svakome ko da koristan info, savet itd!!