url
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010.
- Poruka
- 47
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD FX 8300 BE
Motherboard:
MSI 970 Gaming
RAM:
16 GB
VGA & cooler:
Sapphire R9 280 OC
Display:
Benq XL2411Z + Samsung S19A300N
HDD:
450 Raid0 SSD + 320Gb HDD
Case:
Thermaltake
PSU:
Thermaltake 530W modular
Internet:
telekom 10/1
OS & Browser:
Windows 10 & Chrome
Pozz, Kao prvo slabo se razumem.
Preporucite mi neki Android telefon sa navigacijom, i malo mi pojasnite o navigaciji, da li koristi internet (ne bih to voleo), da li ima u telefonima "fabricka" navigacija ili moram da ubacim neku "aftermarket" tipa iGO, Navigon... (tako sam procitao negde, i da li se placaju). Ali i da telefon bude dobar koliko moze za te pare (procesor,ram)...
Evo sta bih jos voleo da sadrzi:
wifi, blic (ili bilo kakavo svetlo),hd video zapis, externa memorija.
naravno ne mora sve 100% da poseduje.
Neko mi je preporucio Samsung galaxy s3...
e da i da pitam koliko se telefonska navigacija razlikuje od obicne i da li je bolja, koliko mogu da koristim neprekidno navigaciju na telefonu msm da li ce da koci posle nekog vremena itd?
Hvala unapred
Preporucite mi neki Android telefon sa navigacijom, i malo mi pojasnite o navigaciji, da li koristi internet (ne bih to voleo), da li ima u telefonima "fabricka" navigacija ili moram da ubacim neku "aftermarket" tipa iGO, Navigon... (tako sam procitao negde, i da li se placaju). Ali i da telefon bude dobar koliko moze za te pare (procesor,ram)...
Evo sta bih jos voleo da sadrzi:
wifi, blic (ili bilo kakavo svetlo),hd video zapis, externa memorija.
naravno ne mora sve 100% da poseduje.
Neko mi je preporucio Samsung galaxy s3...
e da i da pitam koliko se telefonska navigacija razlikuje od obicne i da li je bolja, koliko mogu da koristim neprekidno navigaciju na telefonu msm da li ce da koci posle nekog vremena itd?
Hvala unapred
Poslednja izmena od urednika: