Kakva je baterija? Posto vidim da ima 2000mahU ruci fantazija, kvalitet vrh, izrada 10/10.
Procesor je neki quad, pojma nemam to sa čipsetima i glupostima, radi kao zmaj, 2GB rama, klizi, nema laga, nema seckanja nema ničega, full perfekt.
Dobro, jedan dan izguraju svi, ali koliko sot-a imas? To me najvise interesujeNema dve kartice, jedan slot je SIM, drugi microSD, pošto se telefon ne otvara, odnosno, nema skidajući poklopac Para ne znam, uzeo ga na ugovor.
Baterija jeste 2000mAh, jbg, to mu i jeste jedina "mana", izgura dan, ali više od toga ništa, a taman sam se navikao na P780 Ali sa 6mm debljine, šta drugo i očekivati...
Super, tako i ja koristim telefon isto. Samo jos tapatalk i youtube malo, drzavni posao da se pogleda Super telefonNemam pojma, zavisi od dana do dana. Ne gledam to zaista niti obraćam pažnju, bitno mi je da ga ujutru skinem sa punjača kad se probudim i ne razmišljam o bateriji dok ne odem na spavanje
Igrice na telefonu ne igram, filmove i klipove ne gledam, net mi je uključen stalno, obavim brdo poziva u toku dana i potrošim milion karaktera na viberu i vocapu, privatni/poslovni mejlovi, po koja fotka i to je to.