Nisi entuzijasta, pa te to ne interesuje4,2, jao kako jak klok... Pa 8350 ima toliki turbo... Bitno da se trose pare i pare na samo par stotina megaherca... To vise nije ni zabavno...
Ne moras odmah na krv i noz, budi smiren samo. Niko ti nije spomenuo tvojih famoznih 500 evra, ne znam ni sta si hteo da kazes time. Ja sam mislio na entuzijazam u vezi sa overklokom. Neko to voli, bio to procesor od 1k evra ili neki stari Barton, Pentium ili bilo koji procesor. Ima ljudi koji vole da imaju klokovan procesor 24/7, sta je tu lose? Tebi to mozda nije bitno, zbog toga sam ti to i napisao.Molim? hahahahaha Ajde molim te definisi mi sta znaci rec "entuzijasta"?
Da me od statusa entuzijaste na ovom forumu ne deli mozda 500 evra? Neka solidna oc ploca+otkljucani i5/i7+neki malo jaci vazdusni kuler? To i ja sam entuzijasta? Jel tako? Lepo...
Nek javi gde je kupio 4570k da ga kupim i ja!Prelazi ipak na i5 4570k .
Hvala svima.
Ne znaš ti šta je loš primerak.Ja trenutno drzim na vodi 2500k na defaultu, ali volim da kloknem procesor, samo steta sto je ovako los primerak.
Aj se kladimo da je moj losijiNe znaš ti šta je loš primerak.
Taj CPU ne postoji, ali postoji 4670k.Prelazi ipak na i5 4570k .
Hvala svima.
Nije K procesor, sad je top model i5-ice 4670k... :p
Nema plocu za OC Fx-a verovatnoČek ček ima FX4100 i ploču i umesto da samo zabode drugi CPU iće na novu platformu? Why?
Pa ako ima da iskešira za 4670K i adekvatnu ploču onda ni ne mora da skuplja pare, može opušteno da uzme Sabretooth odma, ne znam za čega će da se koristi mašina ali iskreno GA-970A-UD3P + FX8320 ukombinovano sa nekim pristojnim kulerom za neki blaži OC tipa 4.2-4.3GHz će da zadovolji sigurno sve potrebe neko vreme
Jes vala zbunili me.Nije K procesor, sad je top model i5-ice 4670k... :p
Zar i tebe da zbune sa imenima?
Sta bre sto? Zato sto se ima para za bolje. SVEEE AAAA