Grodos
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010.
- Poruka
- 3.196
- Rezultat reagovanja
- 436
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
SoulReaper
CPU & cooler:
Ryzen 5900X + Arctic Freezer 50
Motherboard:
ASUS TUF X570
RAM:
128GB Kingston Beast
VGA & cooler:
RTX 3080 Ti
Display:
LG 32GP850
HDD:
XPG SX8200 Pro 2TB
Case:
MS Titan 2 PRO
PSU:
Corsair HX1200
Mice & keyboard:
Cougar 700K & Logitech G502SE
OS & Browser:
Win 10 64bit
Pozdrav ekipa, došlo je vrijeme i potreba da se ubacuje kamera u auto pa me zanima da li se neko time bavio i koje su preporuke. Bilo bi poželjno da je HD snimak a na samom snimku da mogu da vidim tablice vozila.
Ja sam imao priliku da probam Prestigio Roadrunner 310 i nisam bio zadovoljan kvalitetom snimka. Malo sam gledao i po YT i tamo je primjetno kvalitetniji (link ka YT snimak nije moj a meni treba bolje od ovog). Da li sam ja zab'o loš primjerak ili je zato što sam snimao po lošijim vremenskim uslovima, ne znam. Uglavnom tablica se nije prepoznavala na način koji je meni trebao (jeste se vidjela ali loš kvalitet) a bio sam iza vozila (za potrebe testiranja) na ~6m pri brzini od 20km/h. Sam proizvod nije ni jeftin, nekih 50evra bez memorijske kartice koja je još nekih 20evra...
Da li se može naći nešto bolje od ovog do 100evra? Hvala
Ja sam imao priliku da probam Prestigio Roadrunner 310 i nisam bio zadovoljan kvalitetom snimka. Malo sam gledao i po YT i tamo je primjetno kvalitetniji (link ka YT snimak nije moj a meni treba bolje od ovog). Da li sam ja zab'o loš primjerak ili je zato što sam snimao po lošijim vremenskim uslovima, ne znam. Uglavnom tablica se nije prepoznavala na način koji je meni trebao (jeste se vidjela ali loš kvalitet) a bio sam iza vozila (za potrebe testiranja) na ~6m pri brzini od 20km/h. Sam proizvod nije ni jeftin, nekih 50evra bez memorijske kartice koja je još nekih 20evra...
Da li se može naći nešto bolje od ovog do 100evra? Hvala
Poslednja izmena od urednika: