Ljudi se cesto zanose sa wireless sistemima, misle sve je to bez kablaKakvi su ti Z-5450? Imaju 315W za razliku od Z-500 koji imaju 505W... Mada su mi bolja kupovina s obzirom na wireless...
ogromna, kada sam stavio novu maticnu, reko necu da ubacujem live neka pici HD Audio... ali ono je ocaj. sb live sa ovim kX drajverima stvarno odlicno svira. imao sam do skora creative drajvere tako da mogu da kazem da se sa ovim drajverima bolje cuje (hvala gx-x_u za hint) i oseti razlika i sa istom zvucnom.^Moj covek...kolika je razlika u odnosu na integrusu!?
E super...maznucu onda od brata neku Creative Audigy, mislim da je SE u pitanju!ogromna, kada sam stavio novu maticnu, reko necu da ubacujem live neka pici HD Audio... ali ono je ocaj. sb live sa ovim kX drajverima stvarno odlicno svira. imao sam do skora creative drajvere tako da mogu da kazem da se sa ovim drajverima bolje cuje (hvala gx-x_u za hint) i oseti razlika i sa istom zvucnom.
Mislim da za SE ne sljakaju KX drajveri. Ali je opet bolja od integrushe...E super...maznucu onda od brata neku Creative Audigy, mislim da je SE u pitanju!
Trebalo bi da zavrsi posao!
Ako imas mogucnosti i prostora, onda svakako bookshelf zvucnici i pojacalo, makar to bilo i polovno.sad se i ja razmisljam da li da kupim dobro pojacalo i dva zvicnika ili neku bolju zvucnu kartu i druge zvucnike za pc neke jace. sta vi mislite?
kazu ljudi da ipak ima dosta ralzike u zvuku da je mnogo lepsi i cistiji i kvalitetniji kad ide preko pojacala, a ne preko pc-a.
sta mi vi predlazete?
Ja imam isto, samo X-Fi Extreme Gamer Fatal1ty, isto prezadovoljan. Provereno na tri zurke, svi su bili odusevljeniBrate, skenjao si me ovim setupom ...
Ja imam Creative X-Fi gamer + Logitech Z-5500, i prezadovoljan sam!
Pod B&W mislish bowers & wilkins ili neshto drugo ako je to shto ja mislim okachi neku sliku hocu da ih vidimKod mene `vako:
-Audigy 2
-CD player je Marantz 6000 OSE
-pojacalo Musical Fidelity A1 (mozda ga uskoro zamenim za Marantz-a PM 750DC)
-kutije B&W DM602
A kablovi su oni sto kostaju 150evra metar i imam puuuno meteri kablova Ovo naravno nije tacno, imam neke solidne best buy.
Kupio sam ih jos pre 7-8 god ovde kod nas, u NS kao polovne ali veoma malo koriscene. Tada su jos bile marke, mislim da sam ih platio 650 maraka, nove kutije u BG su bile oko 800 cini mi se.cool,koliko si platio samo zvuchnike i odakle si ih dovukao ?
Evo ja cu ti ih prodati za samo 300evraNashao sam te iste polovne za 300funti shto je extra jer sam ochekivao vishe
Toliko si ih platio mogu da ti dam 142.5e za njih ako hoceshKupio sam ih jos pre 7-8 god ovde kod nas, u NS kao polovne ali veoma malo koriscene. Tada su jos bile marke, mislim da sam ih platio 650 maraka, nove kutije u BG su bile oko 800 cini mi se.
Evo ja cu ti ih prodati za samo 300evra
A ne ne, ja sam ih platio 650 maraka sto je tada je bila dosta veca vrednost nego sada 300 evraToliko si ih platio mogu da ti dam 142.5e za njih ako hocesh
Ma opusteno i ja se shalim, nisam uopste razmisljao o prodaji zvucnika, ionako nema nista bolje da se uzme za pare koje bih dobio za njih.Vidi ga ovaj shalio sam se nemam sada para da troshim na zvuchnike treba grafika nova da se uzme