Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
Super izrada, al ta slajfna sa logoom i potpuno nepotrebne prevelike bordure oko ekrana ga zaklase... Izgleda kao da imas aftermarket alu case oko crnog telefona...
Da se ne lazemo, ovo deluje dobro, izvucen je maksimum iz ne tako dobre kamere, kroz insta softver ali i dual kameru M8. Sve to moze da bude zanimljivo masi kojoj kamera sluzi samo za drustvene mreze, low light fotografije takodje nisu los ali su one na dnevnom svetlu ispod proseka klase, pa cak i nizih klasa. Ne moze da se proveri exif al ajde da im verujemo da je sve ovo sa htc kamerom/softverom.
Mislim da ne bih koristio sve te zoe tripove i prednosti dual kamere (mozda cisto da probam) ali po mom misljenju kamera M8 nije totalni fail kao sto sam mislio da ce biti, to sto meni nije ok ne znaci da nece biti dobra za instagrame i selfije , to masa trazi ali su definitivno trebali da ostave OIS, tada bi sve ovo u kompletu bilo jos konkurentnije.
Mogli su tu drugu kameru da iskoriste za 3D... ja kad sam video drugu kameru sam se baš obradovao nadajući se da je naslednik Evo 3D telefona stigao...
Ko ga je imao, koristio ga je.. ko nije, nije dostojan poštovanja njegovog mišljenja... šta će vam 3D televizori? Što idete na 3D filmove u bioskop?
Stvar je u tome kad imate nešto, makar ga jednom u životu iskoristili, bar ste tu mogućnost imali... Ako nemate, onda nema ni mogućnosti da probate
Akcenat je na ono imati i nemati mogućnost... za 3 godine ako svaki Smart TV bude imao 3D, recite da je nepotrebno imati 3D kamere na telefonima... samo sad recite, koji će vam smart TV... ionako ne koristite te smart opcije... ko nema - ne koristi... ko ima - bira hoće li da koristi...