Wolf 87
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.09.2009.
- Poruka
- 60
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
E6300 OC 3.8Ghz & Cooler Master geminii S
Motherboard:
Asus maximus formula II
RAM:
2x2Gb Ocz Blade 1066Mhz LV
VGA & cooler:
Gigabyte GTX 260 896mb
Display:
Benq G2220 HDA
HDD:
Samsung F3 1TB
Sound:
SupremeFX X-Fi
Case:
Codegen briza 6099 black
PSU:
Chieftec CFT-600-14cs
Optical drives:
HP 1070 lightscribe
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 ultimate
To je bilo onako na brzinu,da se odlazimo suvise od teme.Ako budem imao vise vremena napisacu malo detaljnije utiske.Ima tu par sitnih bagova, vidi se da kinezi dobrano zaostaju sto se optimizacije softvera tice u odnosu na top brendove.No dobro,sigurno ce se popraviti vremenom.Posto se od prvog dana premisljam da prodam Idol X i pojurim Nexus 4 ili Optimus G ako ti nije problem sibni na pm ili ovde utiske o autonomiji,kvalitetu audio reprodukcije i kamere,to su mi najbitnije stavke kod telefona.@Wolf 87, pozdravljam tvoj mali trud oko opisa Idol X-a i prvih utisaka.
Ja sam se razmisljao iskreno izmedju njega i nexus 4, al posto vise natezem ka geek-ovanju, odlucih se za nexusa, inace mi X deluje kao odlican telefon za pare koje kosta.
Inace sto se Idol X i punjenja tice,moguce da su izostavili jaci punjac jer je telefon prilicno tanak i unibody dizajna.Verovatno bi se grejao malo vise pa su iz predostroznosti izostavili jaci punjac.Ako budem ostajao na Idol X definitivno moram da pojurim jaci punjac pa cu ga koristiti samo kad prigusti.