- Učlanjen(a)
- 28.03.2009.
- Poruka
- 9.407
- Rezultat reagovanja
- 121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
- Admin
- #4.976
Jeste, sve je to ok, i Kobe-u su tako predvidjali 7 titula, pa ce po svemu sudeci da ostane na "samo" 5, ali opet ne smem ni to sa sigurnoscu da kazem sve dok se ne povuce Mada opet, ja mislim da ce LBJ da prevesla Jordana ko nista ako ostane zdrav a mi pricamo o statistici samo, ali opet, u kakvoj je ligi Jordan pravio te brojke, u kakvoj je pravi LBJ? U vreme Jordana je stvarno liga bila bas izjednacena, i bilo je bar 10-12 timova u kojim si imao neverovatne igrace, sada ima tek 3 ili 4 takva tima.
Aj sto ja trolujem i zezam se i kao mnogo gotiv Kobe-a i sl... Ja iskreno mislim da neke stvari ne mogu da se porede, i da igraci iz razlicitih epoha ne mogu da se porede jedan sa drugim.Na kraju se broji samo ono sto je neki igrac ostavio u nasledje, i tu je Jordan stvarno neponovljiv. On je jednostavno najbolji sportista svih vremena. Kobe je pokazao da Jordan nije nedodrljiv i da neke stvari mogu cak i bolje da se urade - Kobe je fakat malo elegantniji i moze da pogodi iz tezih situacija od Jordana, svako ko to ne vidi je corav Bez da se bilo ko uvredi. Sa druge strane LBJ je clan novog talasa tj nove generacije i predstavnik neke nove kosarke - kosarke gde je pored vrhunske igracke intelgencije neophodno da budes i vrhunski atleta tj podigao je to na jos jedan visi nivo. Jordana su svojevremno nazivali "freak of nature", iskreno LBJ je onda "freak of universe", a ima isto sto i ova dvojica - pretalentovan, velik je radnik, zanima ga pobeda samo i nikad se ne predaje.
Dobro vece, dobar dan i dovidjenja!
Aj sto ja trolujem i zezam se i kao mnogo gotiv Kobe-a i sl... Ja iskreno mislim da neke stvari ne mogu da se porede, i da igraci iz razlicitih epoha ne mogu da se porede jedan sa drugim.Na kraju se broji samo ono sto je neki igrac ostavio u nasledje, i tu je Jordan stvarno neponovljiv. On je jednostavno najbolji sportista svih vremena. Kobe je pokazao da Jordan nije nedodrljiv i da neke stvari mogu cak i bolje da se urade - Kobe je fakat malo elegantniji i moze da pogodi iz tezih situacija od Jordana, svako ko to ne vidi je corav Bez da se bilo ko uvredi. Sa druge strane LBJ je clan novog talasa tj nove generacije i predstavnik neke nove kosarke - kosarke gde je pored vrhunske igracke intelgencije neophodno da budes i vrhunski atleta tj podigao je to na jos jedan visi nivo. Jordana su svojevremno nazivali "freak of nature", iskreno LBJ je onda "freak of universe", a ima isto sto i ova dvojica - pretalentovan, velik je radnik, zanima ga pobeda samo i nikad se ne predaje.
Dobro vece, dobar dan i dovidjenja!