neSSa
Modding Guru
- Učlanjen(a)
- 15.08.2010.
- Poruka
- 4.069
- Rezultat reagovanja
- 2.576
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i7 5820k + EKWB
Motherboard:
MSI X99 Mpower
RAM:
16gb HyperX Predator 2666Mhz
VGA & cooler:
SLI - Asus GTX 770 dc2 + EKWB
Display:
Dell 27" IPS
HDD:
Transcend SSD 370s 256Gb RAID0
Case:
"MasterX5" project
PSU:
Cooler Master V1000
Optical drives:
ASUS external
Mice & keyboard:
A4Tech - mouse and keyboard
Internet:
Cable
Other:
PROJEKTI: https://www.facebook.com/sspcmodding
Drugari potrebno mi je da kroz standardni DP proteram ovu rezoluciju, znam da je teoretski moguce ali... Monitor je Dell u2713 i ima prikljucak za DP, karta je Asus r9 280x i takodje ima DP, posto nemam ovaj kabl za probu da li je neko to pokusavao i da li funkcionise? Druga opcija je povezivanje DP to DVI adapter pa na DVI na monitoru, takodje me i u vezi ovog interesuje vase iskustvo.
Nije neka tajna ali zelim da prikljucim tri ova monitora na CF ovih karti pa me interesuje nacin kako cu potrerati i iskorititi svu njihovu rezoluciju s'obzirom da nam je 4K vec tu pa da se pocastim
Karta ima dva DVI prikljucka od kojih svaki moze da tera 2560x1440 (ne znam da li kada prikljucim na oba izlaza mogu dobiti to isto) i da pritom treci monitor teram kroz DP jer kroz HDMI nece moci (vec sam probao)
Svaki savet i ideja dobro dosli, hvala!
Nije neka tajna ali zelim da prikljucim tri ova monitora na CF ovih karti pa me interesuje nacin kako cu potrerati i iskorititi svu njihovu rezoluciju s'obzirom da nam je 4K vec tu pa da se pocastim
Karta ima dva DVI prikljucka od kojih svaki moze da tera 2560x1440 (ne znam da li kada prikljucim na oba izlaza mogu dobiti to isto) i da pritom treci monitor teram kroz DP jer kroz HDMI nece moci (vec sam probao)
Svaki savet i ideja dobro dosli, hvala!